হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৫.০৪ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ১.৯৮গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,৮৭১দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ১,০৮৬ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
লেঙদবা চয়োলগী পোজিতিবিতী চাং হৌজিক ০.২২%দা লৈরি
06 APR 2022 9:27AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৫.০৪ (১,৮৫,০৪,১১,৫৬৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২২,৬৯,৯৯৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌজিক ফাওবদা নহা ওইরিবা মীওইই ১.৯৮ (১,৯৮,৩১,২৫৭)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৩৯০৪
অনিশুবা দোজ
১০০০২৭৯৮
প্রিকোসন দোজ
৪৪৯৮৮৭৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৩৬১৫
অনিশুবা দোজ
১৭৫১৬০৭২
প্রিকোসন দোজ
৬৯৪৬৬১২
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
১৯৮৩১২৫৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৭৪৪০৩৫১
অনিশুবা দোজ
৩৮৮৭৯৯১০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৪৮৫৭৪৩৩
অনিশুবা দোজ
৪৬৮১৪৩৩৮২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৭৯০৭৫৮
অনিশুবা দোজ
১৮৫৮৩৭১৭৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৭৬৯৭২০
অনিশুবা দোজ
১১৫৭৫২২৮৬
প্রিকোসন দোজ
১২৩২৭৪২২
প্রিকোসন দোজ
২,৩৭,৭২,৯০৯
অপুনবা
১,৮৫,০৪,১১,৫৬৯
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১১,৮৭১দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,১৯৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৯৭,৫৬৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,০৮৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৮১,৩৭৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.২০ (৭৯,২০,২৭,১৪২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 185.04 Cr
Over 1.98 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 11,871
1,086 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.22%
06 APR 2022 9:27AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 185.04 Cr (1,85,04,11,569) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,22,69,994 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 1.98 Cr (1,98,31,257) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10403904
2nd Dose
10002798
Precaution Dose
4498875
FLWs
1st Dose
18413615
2nd Dose
17516072
Precaution Dose
6946612
Age Group 12-14 years
1st Dose
19831257
Age Group 15-18 years
1st Dose
57440351
2nd Dose
38879910
Age Group 18-44 years
1st Dose
554857433
2nd Dose
468143382
Age Group 45-59 years
1st Dose
202790758
2nd Dose
185837174
Over 60 years
1st Dose
126769720
2nd Dose
115752286
Precaution Dose
12327422
Precaution Dose
2,37,72,909
Total
1,85,04,11,569
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload declines to today 11,871 Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 1,198 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,97,567.
1,086 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,81,374 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 79.20 Cr (79,20,27,142) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.22% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.23%.