হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
26 MAR 2022 9:01AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮২.৮৭ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৬,৭৪১ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৩৪৯ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৪,৮০,৪৩৬দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ১,৬৬০ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.২৫% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.২৯%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৮.৬৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৬,৫৮,৪৮৯ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 MAR 2022 9:01AM by PIB Delhi
182.87 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 16,741
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,349 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,80,436
1,660 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.25%)
Weekly Positivity Rate (0.29%)
78.63 cr Total Tests conducted so far; 6,58,489 tests conducted in the last 24 hours