হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
24 MAR 2022 9:16AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮২.২৩ কাপথোকখ্রে
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২২,৪২৭ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫৩১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৪,৭৫,৫৮৮ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৯৩৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.২৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৩৫%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৮.৪৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৬,৬১,৯৫৪ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
24 MAR 2022 9:16AM by PIB Delhi
182.23 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 22,427
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,531 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,24,75,588
1,938 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.29%)
Weekly Positivity Rate (0.35%)
78.49 cr Total Tests conducted so far; 6,61,954 tests conducted in the last 24 hours