Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 181.24 Cr
Nearly 18 lakh vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload declines to 25,106 today; stands at 0.06% of India’s total Positive Cases
1,549 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.40%
21 MAR 2022 9:20AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 181.24 Cr (1,81,24,97,303) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,14,03,116 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, nearly 18 lakh (17,99,684) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,03,046
2nd Dose
99,90,717
Precaution Dose
43,59,722
FLWs
1st Dose
1,84,12,172
2nd Dose
1,74,89,088
Precaution Dose
66,66,494
Age Group 12-14 years
1st Dose
17,99,684
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,62,15,365
2nd Dose
3,55,29,066
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,37,95,114
2nd Dose
45,95,63,393
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,26,14,621
2nd Dose
18,38,06,629
Over 60 years
1st Dose
12,66,44,476
2nd Dose
11,44,84,897
Precaution Dose
1,07,22,819
Precaution Dose
2,17,49,035
Total
1,81,24,97,303
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 25,106 today, constituting 0.06% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,652 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,67,774.
1,549 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,84,499 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.30 Cr (78,30,45,157) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.40% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.40%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮১.২৪ লানখ্রে
চহি ১২-১৪ ফাওবগী কাংলুপশিংগীদমক্তা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৮ ময়া নক্না কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ঙসি ২৫,১০৬দা তাথখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসকী ০.০৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৫৪৯ রিপোর্ত তৌরকখি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%ওইরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেৎ ০.৪০%দা লৈরি
21 MAR 2022 9:20AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮১.২৪ (১,৮১,২৪,৯৭,৩০৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,১৪,০৩,১১৬গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত লাখ ১৮ (১৭,৯৯,৬৮৪) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৩,০৪৬
২শুবা দোজ
৯৯,৯০,৭১৭
প্রিকোসন দোজ
৪৩,৫৯,৭২২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১২,১৭২
২শুবা দোজ
১,৭৪,৮৯,০৮৮
প্রিকোসন দোজ
৬৬,৬৬,৪৯৪
চহি ১২-১৪গী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৯৯,৬৮৪
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৬২,১৫,৩৬৫
২শুবা দোজ
৩,৫৫,২৯,০৬৬
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,৩৭,৯৫,১১৪
২শুবা দোজ
৪৫,৯৫,৬৩,৩৯৩
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৬,১৪,৬২১
২শুবা দোজ
১৮,৩৮,০৬,৬২৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৬,৪৪,৪৭৬
২শুবা দোজ
১১,৪৪,৮৪,৮৯৭
প্রিকোসন দোজ
১,০৭,২২,৮১৯
প্রিকোসন দোজ
২,১৭,৪৯,০৩৫
অপুনবা
১,৮১,২৪,৯৭,৩০৩
মখারোমদা ন্থরকপগী ত্রেন্দ অসি মখাচত্থদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি ২৫,১০৬দা হন্থখ্রে। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.০৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৬৫২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৬৭,৭৭৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৫৪৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯ তেস্ত মশিং ৩,৮৪,৪৯৯ তৌবা উখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৮.৩০ (৭৮,৩০,৪৫,১৫৭)গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
চয়োলগী অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু তাথরক্লি। লৈবাক অসিদা হৌজিক ওইরিবা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ০.৪০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৪০%দা লৈরি।