হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ঙসি ৩২,৮১১দা তাথখ্রে; ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসকী ০.০৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮৭৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮০.৬০ লানখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৭২% ওইরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেৎ ০.৪৪%দা লৈরি
16 MAR 2022 9:18AM by PIB Imphal
মখারোমদা হন্থরকপগী ত্রেন্দ অসি মখাচত্থদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ঙসি ৩২,৮১১দা হন্থখ্রে। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.০৮% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭২% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৮৮৪ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৫০,০৫৫ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮৭৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯ তেস্ত মশিং ৭,৫২,৮১৮ তৌবা উখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৮.০৫ (৭৮,০৫,০৬,৯৭৪)গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
চয়োলগী অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু তাথরক্লি। লৈবাক অসিদা হৌজিক ওইরিবা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ০.৪৪%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৩৮%দা লৈরি।
ভেক্সিনেসন চংশিল্লকপদা, ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৮০.৬০ (১,৮০,৬০,৯৩,১০৭) লানখ্রে। মসি সেসন ২,১১,৯৩,১৮৩ খুত্থাংদা ফংবা ঙমখিবনি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,৭৯৪
২শুবা দোজ
৯৯,৮৭,২৭৯
প্রিকোসন দোজ
৪৩,৩২,০৭১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১১,৭৯২
২শুবা দোজ
১,৭৪,৮২,৩৮৬
প্রিকোসন দোজ
৬৬,০২,১৪৬
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৬০,৪১,২৮২
২শুবা দোজ
৩,৪৭,৪০,০০৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,৩৫,৬০,১৭৪
২শুবা দোজ
৪৫,৭৪,২৫,০৩০
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৫,৭১,৪০২
২শুবা দোজ
১৮,৩২,৫৪,৩৮৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৬,১৬,৩৫২
২শুবা দোজ
১১,৪১,৩৫,৫৪৫
প্রিকোসন দোজ
১,০৫,৩০,৪৬৫
প্রিকোসন দোজ
২,১৪,৬৪,৬৮২
অপুনবা
১,৮০,৬০,৯৩,১০৭

Ministry of Health and Family Welfare
India's Active caseload declines to 32,811 today; stands at 0.08% of India’s total Positive Cases
2,876 new cases reported in the last 24 hours
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 180.60 Cr
Recovery Rate currently stands at 98.72%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.44%
16 MAR 2022 9:18AM by PIB Delhi
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload has declined to 32,811 today. Active cases constitute 0.08% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.72%. 3,884 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,50,055.
2,876 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 7,52,818 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 78.05 Cr (78,05,06,974) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.44% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.38%.
On the vaccination front, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 180.60 Cr (1,80,60,93,107) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,11,93,183 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,794
2nd Dose
99,87,279
Precaution Dose
43,32,071
FLWs
1st Dose
1,84,11,792
2nd Dose
1,74,82,386
Precaution Dose
66,02,146
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,60,41,282
2nd Dose
3,47,40,004
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,35,60,174
2nd Dose
45,74,25,030
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,25,71,402
2nd Dose
18,32,54,385
Over 60 years
1st Dose
12,66,16,352
2nd Dose
11,41,35,545
Precaution Dose
1,05,30,465
Precaution Dose
2,14,64,682
Total
1,80,60,93,107