Ministry of Health and Family Welfare
India's current Active caseload (36,168) is lowest in 675 days
2,503 new cases in the last 24 hours are lowest in 680 days
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 180.19 Cr
Recovery Rate currently stands at 98.72%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.47%
14 MAR 2022 10:05AM by PIB Delhi
In a significant development, India reported only 2,503 new cases in the last 24 hours, making it lowest in 680 days so far.
With this, India’s Active Caseload at 36,168 becomes lowest in 675 days. Active cases now constitute 0.08% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.72%. 4,377 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,41,449.
The last 24 hours saw a total of 5,32,232 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 77.90 Cr (77,90,52,383) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly and daily Positivity Rates too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.47% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.47%.
On the vaccination front, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 180.19 Cr (1,80,19,45,779) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,10,99,040 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,647
2nd Dose
99,84,784
Precaution Dose
43,11,566
FLWs
1st Dose
1,84,11,505
2nd Dose
1,74,77,757
Precaution Dose
65,65,248
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,58,92,605
2nd Dose
3,38,83,880
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,33,47,902
2nd Dose
45,54,94,388
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,25,37,734
2nd Dose
18,28,01,487
Over 60 years
1st Dose
12,65,93,557
2nd Dose
11,38,50,979
Precaution Dose
1,03,89,740
Precaution Dose
2,12,66,554
Total
1,80,19,45,779

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেসলোদ (৩৬,১৬৮) অসি নুমিৎ ৬৭৫নিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫০৩ থেংনদুনা নুমিৎ ৬৮০দা খ্বাইদগী তাবা ওইরি
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮০.১৯ হেনগৎখ্রে
হৌজিক্কী ওইনা রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭২%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি হৌজিক ০.৪৭%দা লৈরি
14 MAR 2022 10:05AM by PIB Imphal
শীংথানীংঙাই ওইনা খুমাং চাউশিনবা অমদা ভারতনা হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫০৩ খক্তা রিপোর্ত তৌদুনা মসি হৌজিক ফাওবদা নুমিৎ ৬৮০নি অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি।
মসিগা লোয়ননা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৩৬,১৬৮ ওইদুনা নুমিৎ ৬৭৫তা খ্বাইদগী তাবা ওইরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.০৮% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭২% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,৩৭৭ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৪২,৪৪৯ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৫,৩২,২৩২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৯০ (৭৭,৯০,৫২,৩৮৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি
ভেক্সিনেসন তৌবগী লমদা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮০.১৯ (১,৮০,১৯,৪৫,৭৭৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,১০,৯৯,০৪০কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,৬৪৭
অনিশুবা দোজ
৯৯,৮৪,৭৮৪
প্রিকোসন দোজ
৪৩,১১,৫৬৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১১,৫০৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,৭৭,৭৫৭
প্রিকোসন দোজ
৬৫,৬৫,২৪৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৫৮,৯২,৬০৫
অনিশুবা দোজ
৩,৩৮,৮৩,৮৮০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৩৩,৪৭,৯০২
অনিশুবা দোজ
৪৫,৫৪,৯৪,৩৮৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৫,৩৭,৭৩৪
অনিশুবা দোজ
১৮,২৮,০১,৪৮৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৫,৯৩,৫৫৭
অনিশুবা দোজ
১১,৩৮,৫০,৯৭৯
প্রিকোসন দোজ
১,০৩,৮৯,৭৪০
প্রিকোসন দোজ
২,১২,৬৬,৫৫৪
অপুনবা
১,৮০,১৯,৪৫,৭৭৯