হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮০.১৩ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২০.৩১ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৭১% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,১১৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৩৮,০৬৯দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ০.৫০%দা লৈরি
13 MAR 2022 9:38AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২০.৩১ (২০,৩১,২৭৫) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৮০.১৩ (১,৮০,১৩,২৩,৫৪৭) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,১০,৮৫,৮৫২খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,৬২২
২শুবা দোজ
৯৯,৮৪,৪০৭
প্রিকোসন দোজ
৪৩,১০,০০০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১১,৪২৮
২শুবা দোজ
১,৭৪,৭৬,৮২২
প্রিকোসন দোজ
৬৫,৪৮,২৬২
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৫৮,৭১,০৮৫
২শুবা দোজ
৩,৩৭,৭০,৬০৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,৩৩,১১,৬২৬
২শুবা দোজ
৪৫,৫২,০১,০১৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৫,২৯,২২৩
২শুবা দোজ
১৮,২৭,২৯,১৯০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৫,৮৯,৪০৩
২শুবা দোজ
১১,৩৮,০৭,৪১০
প্রিকোসন দোজ
১,০৩,৮০,৪৫০
প্রিকোসন দোজ
২,১২,৩৮,৭১২
অপুনবা
১,৮০,১৩,২৩,৫৪৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৫,৫৫৯ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২৪,৩৭,০৭২ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৭১% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,১১৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৩৮,০৬৯ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.০৯% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৭,৬১,৭৩৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৭.৮৫ (৭৭,৮৫,২০,১৫১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৫০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৪১%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 180.13 Cr
More than 20.31 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.71%
3,116 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 38,069
Weekly Positivity Rate is presently at 0.50%
13 MAR 2022 9:38AM by PIB Delhi
With the administration of more than 20.31 lakh Doses (20,31,275) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 180.13 Cr (1,80,13,23,547) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,10,85,852sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,622
2nd Dose
99,84,407
Precaution Dose
43,10,000
FLWs
1st Dose
1,84,11,428
2nd Dose
1,74,76,822
Precaution Dose
65,48,262
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,58,71,085
2nd Dose
3,37,70,605
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,33,11,626
2nd Dose
45,52,01,014
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,25,29,223
2nd Dose
18,27,29,190
Over 60 years
1st Dose
12,65,89,403
2nd Dose
11,38,07,410
Precaution Dose
1,03,80,450
Precaution Dose
2,12,38,712
Total
1,80,13,23,547
5,559 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,37,072.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.71%.
3,116new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 38,069. Active cases constitute 0.09% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 7,61,737tests being conducted. India has so far conducted over 77.85 Cr (77,85,20,151) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.50% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.41%.