হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কভরেজ করোর ১৭৯.৯১ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৮.১৮ হেন্না কাপখি
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৭১%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৬১৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪০,৫৫৯দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি হৌজিক ০.৫২%দা লৈরি
12 MAR 2022 10:28AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৮.১৮ (১৮,১৮,৫১১) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭৯.৯১ (১,৭৯,৯১,৫৭,৪৮৬) হেনখ্রে।
মসি সেসন ২,১০,৩২,৯৯৩গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,৫২৮
অনিশুবা দোজ
৯৯,৮৩,০৪৪
প্রিকোসন দোজ
৪২,৯৯,৬৬৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১১,২৮১
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,৭৪,২৮১
প্রিকোসন দোজ
৬৫,২৬,৬১০
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৫৭,৯৬,৮৭৬
অনিশুবা দোজ
৩,৩৩,৪২,৫৭৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৩১,৮২,৩৯৭
অনিশুবা দোজ
৪৫,৪২,১৩,৫২৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৫,০১,৪৪১
অনিশুবা দোজ
১৮,২৪,৭৫,৯৯৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৫,৭৪,৩৩১
অনিশুবা দোজ
১১,৩৬,৪৭,৭৩৩
প্রিকোসন দোজ
১,০৩,২৫,১৯১
প্রিকোসন দোজ
২,১১,৫১,৪৬৯
অপুনবা
১,৭৯,৯১,৫৭,৪৮৬
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৫,১৮৫ নাবা ফগৎখি অমদি নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৪,৩১,৫১৩ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকভরী রেৎ অসি ৯৮.৭১% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৬১৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪০,৫৫৯দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.০৯% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ৮,২১,১২২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৭.৭৭ (৭৭,৭৭,৫৮,৪১৪)গী মথক্তা তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৪৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 179.91 Cr
More than 18.18 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.71%
3,614New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 40,559
Weekly Positivity Rate is presently at 0.52%
12 MAR 2022 10:28AM by PIB Delhi
With the administration of more than 18.18lakh Doses (18,18,511) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 179.91Cr (1,79,91,57,486) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,10,32,993sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,528
2nd Dose
99,83,044
Precaution Dose
42,99,668
FLWs
1st Dose
1,84,11,281
2nd Dose
1,74,74,281
Precaution Dose
65,26,610
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,57,96,876
2nd Dose
3,33,42,579
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,31,82,397
2nd Dose
45,42,13,529
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,25,01,441
2nd Dose
18,24,75,997
Over 60 years
1st Dose
12,65,74,331
2nd Dose
11,36,47,733
Precaution Dose
1,03,25,191
Precaution Dose
2,11,51,469
Total
1,79,91,57,486
5,185patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,31,513.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.71%.
3,614new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 40,559. Active cases constitute 0.09% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 8,21,122tests being conducted. India has so far conducted over 77.77 Cr (77,77,58,414) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.52% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.44%.