হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৯.৩৩ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৮.৬৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৬৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,৫৭৫ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪৬,৯৬২দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ০.৬২%দা লৈরি
09 MAR 2022 9:39AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১৮.৬৯ (১৮,৬৯,১০৩) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৯.৩৩ (১,৭৯,৩৩,৯৯,৫৫৫) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০৮,৪৮,৫২৮ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,২৯২
২শুবা দোজ
৯৯,৭৮,৯৫৮
প্রিকোসন দোজ
৪২,৬৮,৭৩৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১০,৮৩২
২শুবা দোজ
১,৭৪,৬৬,৫০১
প্রিকোসন দোজ
৬৪,৪১,৪৮০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৫৫,৮০,৮৭২
২শুবা দোজ
৩,২০,৩৪,৩৯২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,২৮,৫৯,৩২০
২শুবা দোজ
৪৫,১৬,৮৪,৫২৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৪,৫০,০৫১
২শুবা দোজ
১৮,১৮,৭১,৫৬২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৫,৪০,৬০৬
২শুবা দোজ
১১,৩২,৬৩,০৬০
প্রিকোসন দোজ
১,০১,৪৬,৩৭১
প্রিকোসন দোজ
২,০৮,৫৬,৫৮৫
অপুনবা
১,৭৯,৩৩,৯৯,৫৫৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৭,৪১৬ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২৪,১৩,৫৬৬ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৬৯% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,৫৭৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৪৬,৯৬২ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.১১% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৮,৯৭,৯০৪ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৭.৫২ (৭৭,৫২,০৮,৪৭১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৬২%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৫১%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 179.33 Cr
More than 18.69 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.69%
4,575 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 46,962
Weekly Positivity Rate is presently at 0.62%
09 MAR 2022 9:39AM by PIB Delhi
With the administration of more than 18.69 lakh Doses (18,69,103) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 179.33 Cr (1,79,33,99,555) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,08,48,528 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,292
2nd Dose
99,78,958
Precaution Dose
42,68,734
FLWs
1st Dose
1,84,10,832
2nd Dose
1,74,66,501
Precaution Dose
64,41,480
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,55,80,872
2nd Dose
3,20,34,392
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,28,59,320
2nd Dose
45,16,84,524
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,24,50,051
2nd Dose
18,18,71,562
Over 60 years
1st Dose
12,65,40,606
2nd Dose
11,32,63,060
Precaution Dose
1,01,46,371
Precaution Dose
2,08,56,585
Total
1,79,33,99,555
7,416 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,13,566.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.69%.
4,575 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 46,962. Active cases constitute 0.11% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 8,97,904 tests being conducted. India has so far conducted over 77.52 Cr (77,52,08,471) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.62% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.51%.