প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী শিৱ কুমাৰ পাৰিকৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
06 MAR 2022 9:30AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী বাজপেয়ীৰ একালৰ সহযোগী শ্ৰী শিৱ কুমাৰ পাৰিকৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “শ্ৰী শিৱ কুমাৰ পাৰিক জীৰ বিয়োগত দুঃখিত হৈছো৷ আমাৰ দলৰ আদৰ্শৰ সৈতে নিবিড়ভাৱে জড়িত তেওঁ সেৱা, ৰাষ্ট্ৰ নিৰ্মাণত নিজকে সমৰ্পণ কৰাৰ লগতে অটল জীৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিছিল৷ বিগত দিনসমূহত তেওঁৰ সৈতে কৰা বাৰ্তালাপ স্মৰণীয় হৈ থাকিব৷ তেওঁৰ পৰিয়ালৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ঔম শান্তি৷”

Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Shri Shiv Kumar Pareek
06 MAR 2022 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former PM Vajpayee’s long-time aide Shri Shiv Kumar Pareek.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of Shri Shiv Kumar Pareek Ji. Firmly rooted in our Party’s ideology, he devoted himself to service, nation building and worked closely with Atal Ji. Will cherish my interactions with him over the years. Condolences to his family. Om Shanti."