হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৯.১৩ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২১.৩৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৬৮% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৯৯৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৪৯,৯৪৮দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ০.৬৮%দা লৈরি
08 MAR 2022 9:26AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২১.৩৪ (২১,৩৪,৪৬৩) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৯.১৩ (১,৭৯,১৩,৪১,২৯৫)গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০৮,০৭,০৯৯ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০২,২৩০
২শুবা দোজ
৯৯,৭৭,৫৯২
প্রিকোসন দোজ
৪২,৫৮,১৫৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১০,৭১৯
২শুবা দোজ
১,৭৪,৬৩,৭৩০
প্রিকোসন দোজ
৬৪,২৬,০৪৬
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৫৪,৯৬,৫২০
২শুবা দোজ
৩,১৫,১৬,২৩১
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,২৭,৪০,৩০২
২শুবা দোজ
৪৫,০৮,০৫,৬৪৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২৪,৩১,৩৬২
২শুবা দোজ
১৮,১৬,৬৬,৪৬৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৫,২৮,৬৪২
২শুবা দোজ
১১,৩১,৩৫,৩০৫
প্রিকোসন দোজ
১,০০,৮২,৩৪৯
প্রিকোসন দোজ
২,০৭,৬৬,৫৪৯
অপুনবা
১,৭৯,১৩,৪১,২৯৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৮,০৫৫ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২৪,০৬,১৫০ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৬৮%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৯৯৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৪৯,৯৪৮ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.১২% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৮,৭৩,৩৯৫ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৭.৪৩ (৭৭,৪৩,১০,৫৬৭) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৬৮%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৪৬%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 179.13 Cr
More than 21.34 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.68%
3,993 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 49,948
Weekly Positivity Rate is presently at 0.68%
08 MAR 2022 9:26AM by PIB Delhi
With the administration of more than 21.34 lakh Doses (21,34,463) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 179.13 Cr (1,79,13,41,295) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,08,07,099 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,02,230
2nd Dose
99,77,592
Precaution Dose
42,58,154
FLWs
1st Dose
1,84,10,719
2nd Dose
1,74,63,730
Precaution Dose
64,26,046
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,54,96,520
2nd Dose
3,15,16,231
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,27,40,302
2nd Dose
45,08,05,644
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,24,31,362
2nd Dose
18,16,66,469
Over 60 years
1st Dose
12,65,28,642
2nd Dose
11,31,35,305
Precaution Dose
1,00,82,349
Precaution Dose
2,07,66,549
Total
1,79,13,41,295
8,055 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,24,06,150.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.68%.
3,993 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 49,948. Active cases constitute 0.12% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 8,73,395 tests being conducted. India has so far conducted over 77.43 Cr (77,43,10,567) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.68% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.46%.