সিবিল এবিয়েসন মন্ত্রালয়
য়ুক্রেনগা য়ুমলোন্নবা লৈবাকশিংদগী অখন্নবা ফ্লাইতশিংনা ঙসি ভারত মচা ২১০০ হেন্না ভারত্তা পুরখ্রে
হৌজিক ফাওবদা অখন্নবা ফ্লাইতশিংনা ভারত মচা ১৫৯০০হেন্না ভারত্তা পুরকখ্রে
06 MAR 2022 3:57PM by PIB Imphal
ভারতকী নাগরিকশিং রেসক্যু তৌনবা ‘ওপরেসন গঙ্গা’গী মখাদা য়ুক্রেনগা য়ুমলোন্নরিবা লৈবাকশিংদগী অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইত ১১না ভারত মচা ২১৩৫ ভারত্তা পুরকখ্রে। মসিগা লোয়ননা, ২০২২গী ফেব্রুৱারী ২২দা হৌখিবা অখন্নবা ফ্লাইতশিংনা ভারত মচা ১৫৯০০ হেন্না ভারত্তা পুরকখ্রে। অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইত ৬৬না এয়রলিফত তৌখিবা ভারত মচাশিংগী মশিং ১৩৮৫২ য়ৌরে। ঙসি ফাওবদা, ওপরেসন গঙ্গাগী শরুক ওইনা আই.এ.এফ.না পেসেঞ্জর ২০৫৬ ভারত্তা পুরক্নবা সোর্তিজ ১০ পাইখ্রে, অদুগা লৈবাকশিং অসিদা রিলিফ লোদ তন ২৬ পুখ্রে।
ঙসি পাইরকখিবা অখন্নবা সিভিলিয়ান ফ্লাইতশিংগী মরক্তা ৯ অমনা নই দিল্লীদা তাখি অদুগা ২না মুম্বাই য়ৌখি। মদুদা ফ্লাইত ৬না বুদাপেস্ততগী, ২না বুচারেস্ততগী, ২না জেসজোদগী অমসুং অমনা কোসিসতগী পাইরকখি।
হয়েং, বুদাপেস্ত (৫), সুচেভা (২) অমসুং বুচারেস্ত (১)তগী অখন্নবা ফ্লাইত ৮ ওপরেত তৌদুনা ভারত মচা ১৫০০ হেন্না ভারত্তা পুরক্লবা য়াই।

Ministry of Civil Aviation
Over 2100 Indians brought back today by special flights from Ukraine’s neighbouring countries
More than 15 thousand 9 hundred Indians have been brought back by special flights so far
06 MAR 2022 3:57PM by PIB Delhi
Under ‘Operation Ganga’ to rescue Indian citizens, 2135 Indians have been brought back today by 11 special civilian flights from Ukraine’s neighbouring countries. With this, more than 15 thousand 9 hundred Indians have been brought back since the special flights began on 22nd February, 2022.The number of Indians airlifted by 66 special civilian flights goes up to 13852. Till date, the IAF has flown 10 sorties to bring back 2056 passengers, while taking 26 tonnes of relief load to these countries, as part of Op Ganga.
Among the special Civilian flights today, 9 landed in New Delhi while 2 reached Mumbai. There were 6 flights from Budapest, 2 from Bucharest, 2 from Rzeszow, and 1 from Kosice.
Tomorrow, 8 special flights are expected to operate from Budapest (5), Suceva (2) and Bucharest (1), bringing in more than 1500 Indians back home.