হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭৭.৭৯ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৬০% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৫৫৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৮৫,৬৮০দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১.০৬%দা লৈরি
02 MAR 2022 9:40AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮ (৮,৫৫,৮৬২) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৭.৭৯ (১,৭৭,৭৯,৯২,৯৭৭)গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ২,০৫,০১,৮০৬ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০১,৬৫৪
২শুবা দোজ
৯৯,৬৮,৭৪০
প্রিকোসন দোজ
৪১,৮৬,৬৭৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৯,৬৭৭
২শুবা দোজ
১,৭৪,৪৫,৭৯২
প্রিকোসন দোজ
৬২,৫৪,২০৮
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৪৯,২৮,৩৪৩
২শুবা দোজ
২,৮১,৮৪,২৭০
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,১৯,৩২,২১০
২শুবা দোজ
৪৪,৫১,৫৫,৭৪৮
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২২,৯৩,১৯৯
২শুবা দোজ
১৮,০৩,৬৬,৬৩০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৪,২৮,৮৭৬
২শুবা দোজ
১১,২৩,৩৮,৮৪৪
প্রিকোসন দোজ
৯৬,৯৮,১০৭
প্রিকোসন দোজ
২,০১,৩৮,৯৯৪
অপুনবা
১,৭৭,৭৯,৯২,৯৭৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১৪,১২৩ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,২৩,৩৮,৬৭৩ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৬০%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৫৫৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৮৫,৬৮০ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.২০% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৭,৮৪,০৫৯ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৯১ (৭৬,৯১,৬৭,০৫২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.০৬%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৯৬%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 177.79 Cr
More than 8 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.60%
7,554 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 85,680
Weekly Positivity Rate is presently at 1.06%
02 MAR 2022 9:40AM by PIB Delhi
With the administration of more than 8 lakh Doses (8,55,862) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 177.79 Cr (1,77,79,92,977) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,05,01,806 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,01,654
2nd Dose
99,68,740
Precaution Dose
41,86,679
FLWs
1st Dose
1,84,09,677
2nd Dose
1,74,45,792
Precaution Dose
62,54,208
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,49,28,343
2nd Dose
2,81,84,270
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,19,32,210
2nd Dose
44,51,55,748
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,22,93,199
2nd Dose
18,03,66,630
Over 60 years
1st Dose
12,64,28,876
2nd Dose
11,23,38,844
Precaution Dose
96,98,107
Precaution Dose
2,01,38,994
Total
1,77,79,92,977
14,123 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,23,38,673.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.60%.
7,554 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 85,680. Active cases constitute 0.20% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 7,84,059 tests being conducted. India has so far conducted over 76.91 Cr (76,91,67,052) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.06% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.96%.