হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
01 MAR 2022 9:12AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা তিকা দোজ করোর ১৭৭.৭০ কাপথোকখ্রে‍
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক্কী ওইনা ৯২,৪৭২দা লৈরি
এক্তিব কেস ০.২২%দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং হৌজিক্কী ওইনা ৯৮.৫৯% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,৮৬৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৩,২৪,৫৫০দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৯১৫ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং ০.৭৭%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.১১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৬.৮৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৯,০১,৬৪৭ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
01 MAR 2022 9:12AM by PIB Delhi
177.70 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 92,472
Active cases stand at 0.22%
Recovery Rate currently at 98.59%
16,864 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,23,24,550
6,915 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.77%)
Weekly Positivity Rate (1.11%)
76.83 cr Total Tests conducted so far; 9,01,647 tests conducted in the last 24 hours