Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
01 MAR 2022 9:12AM by PIB Delhi
177.70 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 92,472
Active cases stand at 0.22%
Recovery Rate currently at 98.59%
16,864 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,23,24,550
6,915 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.77%)
Weekly Positivity Rate (1.11%)
76.83 cr Total Tests conducted so far; 9,01,647 tests conducted in the last 24 hours

ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
କୋଭିଡ-୧୯ ଅପଡେଟ୍
01 MAR 2022 9:12AM by PIB Bhubaneswar
ଦେଶବ୍ୟାପୀ ଜାରି ଟିକାକରଣ ଅଭିଯାନ ଅଧୀନରେ ବର୍ତ୍ତମାନ ସୁଦ୍ଧା ୧୭୭.୭୦ କୋଟି ଟିକା ଦିଆଯାଇଛି ।
ଭାରତର ସକ୍ରିୟ ମାମଲା ସଂଖ୍ୟା ବର୍ତ୍ତମାନ ୯୨,୪୭୨ ରେ ରହିଛି
ସକ୍ରିୟ ମାମଲା ୦.୨୨% ରେ ରହିଛି
ବର୍ତ୍ତମାନ ସୁସ୍ଥ ହାର ୯୮.୫୯%
ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୧୬,୮୬୪ ସୁସ୍ଥ ହେବାପରେ ମୋଟ୍ ସୁସ୍ଥ ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କ ସଂଖ୍ୟା ୪,୨୩,୨୪,୫୫୦ କୁ ବୃଦ୍ଧି ପାଇଛି ।
ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୬,୯୧୫ ଟି ନୂତନ ମାମଲା ରେକର୍ଡ କରାଯାଇଛି
ଦୈନିକ ପଜିଟିଭ ହାର (୦.୭୭%)
ସାପ୍ତାହିକ ପଜିଟିଭ ହାର (୧.୧୧%)
ବର୍ତ୍ତମାନ ସୁଦ୍ଧା ମୋଟ୍ ୭୬.୮୩ କୋଟି ପରୀକ୍ଷା କରାଯାଇଛି; ଗତ ୨୪ ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୯,୦୧,୬୪୭ ପରୀକ୍ଷା କରାଯାଇଥିଲା ।