হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
24 FEB 2022 9:14AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৭৬.৫২ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৪৮,৩৫৯ ওইরি
এক্তিব কেস ০.৩৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৪৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩০,০০৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২২,১৯,৮৯৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪সা অনৌবা কেস ১৪,১৪৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.২২%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.৬০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৬.৩৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ১১,৫৫,১৪৭ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
24 FEB 2022 9:14AM by PIB Delhi
176.52 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,48,359
Active cases stand at 0.35%
Recovery Rate currently at 98.46%
30,009 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,22,19,896
14,148 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.22%)
Weekly Positivity Rate (1.60%)
76.35 cr Total Tests conducted so far; 11,55,147 tests conducted in the last 24 hours