হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৭৬.১৯ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৩.৮৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক্কী ওইনা ৯৮.৪২%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,১০২ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক্কী ওইনা ১,৬৪,৫২২দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক ১.৮০%দা লৈরি
23 FEB 2022 9:22AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৩.৮৪ (৩৩,৮৪,৭৪৪) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭৬.১৯ (১,৭৬,১৯,৩৯,০২০) হেনখ্রে।
মসি সেসন ২,০০,৮৯,১৯৮গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০০,৯৮৯
২শুবা দোজ
৯৯,৫৭,৫৬৬
প্রিকোসন দোজ
৪০,৯২,৯৫৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৮,৪৫৩
২শুবা দোজ
১,৭৪,২৫,৯৭৪
প্রিকোসন দোজ
৬০,০৭,৮৩৯
চহি ১৫-১৮গী কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,৪০,৯৫,৯২৬
২শুবা দোজ
২,৩৮,৭৪,২৮৬
চহি ১৮-৪৪গী কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৫,০৮,৭১,৩৭৩
২শুবা দোজ
৪৩,৮৭,০৩,১০৯
চহি ৪৫-৫৯গী কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,২১,২১,০৩৩
২শুবা দোজ
১৭,৮৯,৫৬,৮৪৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬২,৮৪,১৫৯
২শুবা দোজ
১১,১৪,৮০,৫৪৫
প্রিকোসন দোজ
৯২,৫৭,৯৬৯
প্রিকোসন দোজ
১,৯৩,৫৮,৭৬৩
অপুনবা
১,৭৬,১৯,৩৯,০২০
হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ৩১,৩৭৭ নাবা ফগৎখ্রে অমদি নাবা ফগৎলবা অনাবশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২১,৮৯,৮৮৭দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৪২% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৫,১০২ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক্কী ওইনা ১,৬৪,৫২২দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৩৮% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী মখা তানা হেনগৎহল্লি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৮৩,৪৩৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৬.২৪ (৭৬,২৪,১৪,০১৮) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৮০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.২৮%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 176.19 Cr
More than 33.84 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.42%
15,102 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 1,64,522
Weekly Positivity Rate is presently at 1.80%
23 FEB 2022 9:22AM by PIB Delhi
With the administration of more than 33.84 lakh Doses (33,84,744) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 176.19 Cr (1,76,19,39,020) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 2,00,89,198 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,00,989
2nd Dose
99,57,566
Precaution Dose
40,92,955
FLWs
1st Dose
1,84,08,453
2nd Dose
1,74,25,974
Precaution Dose
60,07,839
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,40,95,926
2nd Dose
2,38,74,286
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,08,71,373
2nd Dose
43,87,03,109
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,21,21,033
2nd Dose
17,89,56,844
Over 60 years
1st Dose
12,62,84,159
2nd Dose
11,14,80,545
Precaution Dose
92,57,969
Precaution Dose
1,93,58,763
Total
1,76,19,39,020
31,377 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,21,89,887.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.42%.
15,102 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 1,64,522. Active cases constitute 0.38% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 11,83,438 tests being conducted. India has so far conducted over 76.24 Cr (76,24,14,018) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.80% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.28%.