Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
22 FEB 2022 9:10AM by PIB Delhi
175.83 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,81,075
Active cases stand at 0.42%
Recovery Rate currently at 98.38%
34,226 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,21,58,510
13,405 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (1.24%)
Weekly Positivity Rate (1.98%)
76.12 cr Total Tests conducted so far; 10,84,247 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
22 FEB 2022 9:10AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৭৫.৮৩ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৮১,০৭৫ ওইরি
এক্তিব কেস ০.৪২% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৩৮% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩৪,২২৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২১,৫৮,৫১০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪সা অনৌবা কেস ১৩,৪০৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.২৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.৯৮%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৭৬.১২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ১০,৪৮,২৪৭ তৌখি