ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ସଚିବାଳୟ
ଫେବୃଆରୀ ୧୯ରୁ ୨୨ ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ଓଡ଼ିଶା ଓ ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶ ଗସ୍ତ
18 FEB 2022 6:07PM by PIB Bhubaneswar
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ରାମନାଥ କୋବିନ୍ଦ ଫେବୃଆରୀ ୧୯ରୁ ୨୨, ୨୦୨୨ରେ ଓଡ଼ିଶା ଏବଂ ଆନ୍ଧ୍ରପ୍ରଦେଶ ଗସ୍ତ କରିବେ ।
ଫେବୃଆରୀ ୨୦, ୨୦୨୨ରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ପୁରୀ ଠାରେ ଗୋଡ଼ୀୟ ମଠ ଏବଂ ମିଶନର ପ୍ରତିଷ୍ଠାତା ଶ୍ରୀମଦ ଭକ୍ତି ସିଦ୍ଧାନ୍ତ ସରସ୍ବତୀ ଗୋସ୍ବାମୀ ପ୍ରଭୁପାଦଙ୍କର ତିନି ବର୍ଷିଆ ୧୫୦ତମ ଜନ୍ମବାର୍ଷିକୀ ସମାରୋହକୁ ଉଦଘାଟନ କରିବେ ।
ଫେବୃଆରୀ ୨୧, ୨୦୨୨ରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ବିଶାଖାପାଟଣା ଠାରେ ଫ୍ଲିଟ୍‌ ରିଭ୍ୟୁ ଏବଂ ଫ୍ଲାଏପାଷ୍ଟ ଅବଲୋକନ କରିବେ । ସେନାବାହିନୀର ସର୍ବୋଚ୍ଚ କମାଣ୍ଡର ଭାବେ ଭାରତର ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ନିଜର କାର୍ଯ୍ୟକାଳ ସମୟରେ ଗୋଟିଏ ଥର ‘ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କର ଫ୍ଲିଟ ରିଭ୍ୟୁ’ର ଏକ ଅଂଶବିଶେଷ ସ୍ବରୂପ ଭାରତୀୟ ନୌସେନାର ଫ୍ଲିଟ୍‌ ରିଭ୍ୟୁ କରିଥାନ୍ତି ।

President's Secretariat
President of India to visit Odisha and Andhra Pradesh from February 19 to 22
18 FEB 2022 6:07PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind will visit Odisha and Andhra Pradesh from February 19 to 22, 2022.
On February 20, 2022, the President will inaugurate the three-year long celebrations of the 150th birth anniversary of Srimad Bhakti Siddhanta Saraswati Goswami Prabhupad, the founder of Gaudiya Math and Mission in Puri.
On February 21, 2022, the President will witness the Fleet Review and Flypast at Visakhapatnam. The President of India as the Supreme Commander of the Armed Forces reviews the Indian Naval Fleet once in his/her term as part of the ‘President’s Fleet Review’.