Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
18 FEB 2022 9:04AM by PIB Delhi
174.64 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 2,92,092
Active cases stand at 0.68%
Recovery Rate currently at 98.12%
66,254 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,19,77,238
25,920 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.07%)
Weekly Positivity Rate (2.76%)
75.68 cr Total Tests conducted so far; 12,54,893 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
18 FEB 2022 9:04AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৪.৬৪ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২,৯২,০৯২ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.৬৮%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.১২%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৬৬,২৫৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,১৯,৭৭,২৩৮দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ২৫,৯২০ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২.০৭% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (২.৭৬%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৫.৬৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১২,৫৪,৮৯৩ তৌখ্রে