Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
17 FEB 2022 9:16AM by PIB Delhi
174.24 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 3,32,918
Active cases stand at 0.78%
Recovery Rate currently at 98.03%
67,538 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,19,10,984
30,757 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.61%)
Weekly Positivity Rate (3.04%)
75.55 cr Total Tests conducted so far; 11,79,705 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
17 FEB 2022 9:16AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭৪.২৪ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৩,৩২,৯১৮ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.৭৮%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.০৩%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ৬৭,৫৩৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,১৯,১০,৯৮৪দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ৩০,৫৩৭ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২.৬১% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (৩.০৪%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৫.৫৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১১,৭৯,৭০৫ তৌখ্রে