হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ করোর ১৭২.৯৫ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১১.৬৬ হেন্না কাপখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৭.৬৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩৪,১১৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪,৭৮,৮৮২দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৯৯% ওইরি
14 FEB 2022 9:24AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ১১.৬৬ (১১,৬৬,৯৯৩) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭২.৯৫ (১,৭২,৯৫,৮৭,৪৯০) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৯৩,৮৭,৬৮৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৯,৪৯৬
অনিশুবা দোজ
৯৯,৩২,৭৬২
প্রিকোসন দোজ
৩৮,৮৬,৬০১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৫,৩৫৯
অনিশুবা দোজ
১,৭৩,৭৯,৩২৭
প্রিকোসন দোজ
৫৪,০৮,৯২১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,২১,৩২,০৫৩
অনিশুবা দোজ
১,৫০,১৪,৮০১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৪,৮২,৪৩,৬১৪
অনিশুবা দোজ
৪২,৬৮,৫৩,৬৪৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,১৬,৬৬,৬৬৫
অনিশুবা দোজ
১৭,৬৪,০৪,৫৬৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫৯,১৮,৬৩১
অনিশুবা দোজ
১০,৯৯,০৭,৪৪৯
প্রিকোসন দোজ
৮০,৩৩,৬০৩
প্রিকোসন দোজ
১,৭৩,২৯,১২৫
অপুনবা
১,৭২,৯৫,৮৭,৪৯০
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯১,৯৩০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,১৬,৭৭,৬৪১ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৭.৬৮% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩৪,১১৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪,৭৮,৮৮২ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ১.১২% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ১০,৬৭,৯০৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৫.১৮ (৭৫,১৮,০৩,৭৬৬) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৯৯ % অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.১৯ % ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 172.95 Cr
More than 11.66 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 97.68%
34,113 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 4,78,882
Weekly Positivity Rate is presently at 3.99%
14 FEB 2022 9:24AM by PIB Delhi
With the administration of more than 11.66 lakh Doses (11,66,993) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 172.95 Cr (1,72,95,87,490) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,93,87,689 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,99,496
2nd Dose
99,32,762
Precaution Dose
38,86,601
FLWs
1st Dose
1,84,05,359
2nd Dose
1,73,79,327
Precaution Dose
54,08,921
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,21,32,053
2nd Dose
1,50,14,801
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,82,43,614
2nd Dose
42,68,53,644
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,16,66,665
2nd Dose
17,64,04,564
Over 60 years
1st Dose
12,59,18,631
2nd Dose
10,99,07,449
Precaution Dose
80,33,603
Precaution Dose
1,73,29,125
Total
1,72,95,87,490
91,930 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,16,77,641.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.68%.
34,113 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 4,78,882. Active cases constitute 1.12% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 10,67,908 tests being conducted. India has so far conducted over 75.18 Cr (75,18,03,766) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.99% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.19%.