হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৭২.৮১ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৯.১৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.৫৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৪,৮৭৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৫,৩৭,০৪৫দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ৪.৪৬%
13 FEB 2022 9:28AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৯.১৬ (৪৯,১৬,৮০১) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭২.৮১ (১,৭২,৮১,৪৯,৪৪৭) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৯৩,৫৩,৫৫৬ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৯,৪১০
২শুবা দোজ
৯৯,৩০,৬৩৪
প্রিকোসন দোজ
৩৮,৭৮,৩০৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৫,১৫২
২শুবা দোজ
১,৭৩,৭৪,৮১৮
প্রিকোসন দোজ
৫৩,৫৮,০৩৭
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,২০,৩২,৮৫৮
২শুবা দোজ
১,৪৭,৯২,২৪৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,৮০,৪৪,২৯৪
২শুবা দোজ
৪২,৬৩,৩৯,৩৮৬
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,১৬,১৯,৩৭৭
২শুবা দোজ
১৭,৬২,৭৪,৮০২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫৮,৮১,৪০৯
২শুবা দোজ
১০,৯৮,২৪,১০৭
প্রিকোসন দোজ
৭৯,৯৪,৬১০
প্রিকোসন দোজ
অপুনবা
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,১৭,৫৯১ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,১৫,৮৫,৭১১ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৫৫% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৪,৮৭৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৫,৩৭,০৪৫ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ১.২৬% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৪,১৫,২৭৯ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৫.০৭ (৭৫,০৭,৩৫,৮৫৮) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৪.৪৫%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৩.১৭%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 172.81 Cr
More than 49.16 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 97.55%
44,877 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 5,37,045
Weekly Positivity Rate is presently at 4.46%
13 FEB 2022 9:28AM by PIB Delhi
With the administration of more than 49.16 lakh Doses (49,16,801) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 172.81 Cr (1,72,81,49,447) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,93,53,556 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,99,410
2nd Dose
99,30,634
Precaution Dose
38,78,308
FLWs
1st Dose
1,84,05,152
2nd Dose
1,73,74,818
Precaution Dose
53,58,037
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,20,32,858
2nd Dose
1,47,92,245
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,80,44,294
2nd Dose
42,63,39,386
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,16,19,377
2nd Dose
17,62,74,802
Over 60 years
1st Dose
12,58,81,409
2nd Dose
10,98,24,107
Precaution Dose
79,94,610
Precaution Dose
1,72,30,955
Total
1,72,81,49,447
1,17,591 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,15,85,711.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.55%.
44,877 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 5,37,045. Active cases constitute 1.26% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 14,15,279 tests being conducted. India has so far conducted over 75.07 Cr (75,07,35,858) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.46% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.17%.