হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৭১.৭৯ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৮.১৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.১৭%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫৮,০৭৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৬,৯৭,৮০২দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌদিক ৫.৭৬%দা লৈরি
11 FEB 2022 9:43AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৮.১৮ (৪৮,১৮,৮৬৭) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৭১.৭৯ (১,৭১,৭৯,৫১,৪৩২) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৯১,৯৬,৭৩৪গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৮,৯২২
২শুবা দোজ
৯৯,২১,২৪৩
প্রিকোসন দোজ
৩৮,০৯,২৩৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৪,১৩৯
২শুবা দোজ
১,৭৩,৫৬,৬৯৩
প্রিকোসন দোজ
৫১,৫০,৬০৭
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫,১৩,১৭,৬৭৭
২শুবা দোজ
১,২০,৫১,০৩২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,৭০,৪১,২৩৮
২শুবা দোজ
৪২,২৯,৫০,৬৯৫
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,১৪,১৪,৬৯৮
২শুবা দোজ
১৭,৫৫,২৪,৪০৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫৭,২৫,৮৯৩
২শুবা দোজ
১০,৯৩,৫৩,০৩৭
প্রিকোসন দোজ
৭৫,৩১,৯১৩
প্রিকোসন দোজ
১,৬৪,৯১,৭৫৯
অপুনবা
১,৭১,৭৯,৫১,৪৩২
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৫০,৪০৭ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) ৪,১৩,৩১,১৫৮ নাবা ফখ্রে ।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.১৭% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫৮,০৭৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ৬,৯৭,৮০২ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ১.৬৪% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৪,৯১,৬৭৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৪.৭৮ (৭৪,৭৮,৭০,০৪৭) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৫.৭৬%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৩.৮৯%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 171.79 Cr
More than 48.18 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 97.17%
58,077 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 6,97,802
Weekly Positivity Rate is presently at 5.76%
11 FEB 2022 9:43AM by PIB Delhi
With the administration of more than 48.18 lakh Doses (48,18,867) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 171.79 Cr (1,71,79,51,432) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,91,96,734 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,98,922
2nd Dose
99,21,243
Precaution Dose
38,09,239
FLWs
1st Dose
1,84,04,139
2nd Dose
1,73,56,693
Precaution Dose
51,50,607
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,13,17,677
2nd Dose
1,20,51,032
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,70,41,238
2nd Dose
42,29,50,695
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,14,14,698
2nd Dose
17,55,24,406
Over 60 years
1st Dose
12,57,25,893
2nd Dose
10,93,53,037
Precaution Dose
75,31,913
Precaution Dose
1,64,91,759
Total
1,71,79,51,432
1,50,407 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,13,31,158.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.17%.
58,077 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 6,97,802. Active cases constitute 1.64% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 14,91,678 tests being conducted. India has so far conducted over 74.78 Cr (74,78,70,047) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 5.76% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.89%.