হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
08 FEB 2022 9:14AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৭০.২১ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৯,৯৪,৮৯১দা লৈরি
এক্তিব কেস ২.৩৫%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৬.৪৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৮০,৪৫৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,০৮,৪০,৬৫৮দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬৭,৫৯৭ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (৫.০২% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (৮.৩০%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৪.২৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৩,৪৬,৫৩৪ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
08 FEB 2022 9:14AM by PIB Delhi
170.21 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 9,94,891
Active cases stand at 2.35%
Recovery Rate currently at 96.46%
1,80,456 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,08,40,658
67,597 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (5.02%)
Weekly Positivity Rate (8.30%)
74.29 cr Total Tests conducted so far; 13,46,534 tests conducted in the last 24 hours