হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬৯.৪৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৫.৯১% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,০৭,৪৭৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১২,২৫,০১১দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১০.২০%
06 FEB 2022 9:59AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪৫ (৪৫,১০,৭৭০) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৯.৪৬ (১,৬৯,৪৬,২৬,৬৯৭) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৮৭,৭৯,১৫০ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৭,৬৭৭
২শুবা দোজ
৯৯,০০,৮৩৩
প্রিকোসন দোজ
৩৬,৪৮,৫৯৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০১,২৩৮
২শুবা দোজ
১,৭৩,১৩,৯৩৯
প্রিকোসন দোজ
৪৬,৯২,৪২৩
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৯২,৮৪,৪৬৪
২শুবা দোজ
৫৬,৬২,৪২৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,৪৬,৬৩,৩৭৭
২শুবা দোজ
৪১,৫৬,১৯,০৭৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,০৯,৬৯,৭৬১
২শুবা দোজ
১৭,৩৯,৪৫,০৬৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫৩,৬৬,৮১১
২শুবা দোজ
১০,৮৩,৭৪,৩৫৬
প্রিকোসন দোজ
৬৩,৮৬,৬৫৬
প্রিকোসন দোজ
১,৪৭,২৭,৬৭৪
অপুনবা
১,৬৯,৪৬,২৬,৬৯৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,১৩,২৪৬ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৪,০৪,৬১,১৪৮ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৫.৯১% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,০৭,৪৭৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১২,২৫,০১১ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ২.৯০% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৪,৪৮,৫১৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৪.০১ (৭৪,০১,৮৭,১৪১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১০.২০%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৭.৪২%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 169.46 Cr
More than 45 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 95.91%
1,07,474 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 12,25,011
Weekly Positivity Rate is presently at 10.20%
06 FEB 2022 9:59AM by PIB Delhi
With the administration of more than 45 lakh Doses (45,10,770) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 169.46 Cr (1,69,46,26,697) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,87,79,150 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,97,677
2nd Dose
99,00,833
Precaution Dose
36,48,595
FLWs
1st Dose
1,84,01,238
2nd Dose
1,73,13,939
Precaution Dose
46,92,423
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,92,84,464
2nd Dose
56,62,424
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,46,63,377
2nd Dose
41,56,19,074
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,09,69,761
2nd Dose
17,39,45,069
Over 60 years
1st Dose
12,53,66,811
2nd Dose
10,83,74,356
Precaution Dose
63,86,656
Precaution Dose
1,47,27,674
Total
1,69,46,26,697
2,13,246 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,04,61,148.
Consequently, India’s recovery rate stands at 95.91%.
1,07,474 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 12,25,011. Active cases constitute 2.90% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 14,48,513 tests being conducted. India has so far conducted over 74.01 Cr (74,01,87,141) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 10.20% and the Daily Positivity rate is reported to be 7.42%.