হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
05 FEB 2022 9:12AM by PIB Imphal
নেস্নেল ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬৮.৯৮ কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৩,৩১,৬৪৮দা লৈরি
এক্তিব কেসশিংনা ৩.১৬% ওইরি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৫.৬৪%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৩০,৮১৪ ফগৎলক্তুনা পুন্না ফগৎলকখিবা অসি ৪,০২,৪৭,৯০২ শুখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৭,৯৫২ রেকোর্দ তৌখি
নোংমগী পোজিতিব ওইবগী চাং (৭.৯৮%)
চয়োলগী পোজিতিব ওইবগী চাং (১১.২১%)
হৌজিক ফাওবদা পুন্না তেস্ত করোর ৭৩.৭৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৬,০৩,৮৫৬ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
05 FEB 2022 9:12AM by PIB Delhi
168.98 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 13,31,648
Active cases stand at 3.16%
Recovery Rate currently at 95.64%
2,30,814 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,02,47,902
1,27,952 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (7.98%)
Weekly Positivity Rate (11.21%)
73.79 cr Total Tests conducted so far; 16,03,856 tests conducted in the last 24 hours