হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
03 FEB 2022 9:18AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬৭.৮৭ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৫,৩৩,৯২১দা লৈরি
এক্তিব কেস ৩.৬৭%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৫.১৪%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৫৯,১০৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৯৭,৭০,৪১৪দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৭২,৪৩৩ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১০.৯৯% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১২.৯৮%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৩.৪১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৫,৬৯,৪৪৯ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
03 FEB 2022 9:18AM by PIB Delhi
167.87 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 15,33,921
Active cases stand at 3.67%
Recovery Rate currently at 95.14%
2,59,107 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
3,97,70,414
1,72,433 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (10.99%)
Weekly Positivity Rate (12.98%)
73.41 cr Total Tests conducted so far; 15,69,449 tests conducted in the last 24 hours