হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬৭.২৯ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৪.৯১% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৬১,৩৮৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৬,২১,৬০৩ লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১৪.১৫%
02 FEB 2022 9:28AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ (৫৭,৪২,৬৫৯) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৭.২৯ (১,৬৭,২৯,৪২,৭০৭) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৮৩,৯৯,৫৩৭ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৬,২৫৬
২শুবা দোজ
৯৮,৭৯,৫১৯
প্রিকোসন দোজ
৩৪,৫১,৬২১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯৭,৭২৬
২শুবা দোজ
১,৭২,৬৪,৫১৩
প্রিকোসন দোজ
৪১,৪০,৪২২
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৭২,৩২,০১৮
২শুবা দোজ
১১,২৮,০৯৯
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৪,২০,৭১,৪১৮
২শুবা দোজ
৪০,৮৪,৭৬,৮৬১
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২০,০৪,৮৬,৪৭৯
২শুবা দোজ
১৭,২২,৪১,২২২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৫০,২৬,৫৩৫
২শুবা দোজ
১০,৭৩,২৩,৭৩১
প্রিকোসন দোজ
৫৪,২৬,২৮৭
প্রিকোসন দোজ
১,৩০,১৮,৩৩০
অপুনবা
১,৬৭,২৯,৪২,৭০৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৮১,১০৯ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৯৫,১১,৩০৭ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৪.৯১% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৬১,৩৮৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৬,২১,৬০৩ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী ওইবা অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৩.৯০% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৭,৪২,৭৯৩ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭৩.২৪ (৭৩,২৪,৩৯,৯৮৬) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৪.১৫%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৯.২৬%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 167.29 Cr
More than 57 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 94.91%
1,61,386 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 16,21,603
Weekly Positivity Rate is presently at 14.15%
02 FEB 2022 9:28AM by PIB Delhi
With the administration of more than57 lakh Doses (57,42,659) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 167.29 Cr (1,67,29,42,707) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,83,99,537sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,96,256
2nd Dose
98,79,519
Precaution Dose
34,51,621
FLWs
1st Dose
1,83,97,726
2nd Dose
1,72,64,513
Precaution Dose
41,40,422
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,72,32,018
2nd Dose
11,28,099
Age Group 18-44 years
1st Dose
54,20,71,418
2nd Dose
40,84,76,861
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,04,86,479
2nd Dose
17,22,41,222
Over 60 years
1st Dose
12,50,26,535
2nd Dose
10,73,23,731
Precaution Dose
54,26,287
Precaution Dose
1,30,18,330
Total
1,67,29,42,707
2,81,109 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,95,11,307.
Consequently, India’s recovery rate stands at 94.91%.
1,61,386 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 16,21,603. Active cases constitute 3.90% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 17,42,793 tests being conducted. India has so far conducted over 73.24 Cr (73,24,39,986) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 14.15% and the Daily Positivity rate is reported to be 9.26%.