ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମଣିପୁର ରାଣୀ ଗାଇଡିନୀଲୁ ରେଳଷ୍ଟେସନରେ ସର୍ବପ୍ରଥମ ମାଲଗାଡି ପହଞ୍ଚିବା ନେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
29 JAN 2022 6:11PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ମଣିପୁର ତାମେନଲାଫ ଜିଲ୍ଳାର ରାଣୀ ଗାଇଡିନୀଲୁ ରେଳଷ୍ଟେସନରେ ପ୍ରଥମ ମାଲବାହୀ ଟ୍ରେନ ପହଞ୍ଚିବା ନେଇ ପ୍ରଶଂସା କରିବା ସହ ମଣିପୁର ସହ ସଂଯୋଗୀକରଣ ଆହୁରି ଉନ୍ନତ ହେବା ସହ ବାଣିଜ୍ୟ ମଧ୍ୟ ବୃଦ୍ଧି ପାଇବ ବୋଲି କହିଛନ୍ତି ।
ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳ ବିକାଶ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜି. କିଶନ ରେଡ୍ଡୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟର ଉତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ “ଉତ୍ତର ପୂର୍ବାଞ୍ଚଳର ଅବସ୍ଥାନ୍ତର ଜାରି ରହିଛି । ମଣିପୁରର ସଂଯୋଗୀକରଣ ସହ ବାଣିଜ୍ୟ ମଧ୍ୟ ବୃଦ୍ଧି ପାଇବ । ଆଶ୍ଚର୍ଯ୍ୟଜନକ ଦ୍ରବ୍ୟମାନ ଦେଶର ସବୁ ସ୍ଥାନକୁ ମଣିପୁରକୁ ଯାଇପାରିବ ।

Prime Minister's Office
PM lauds first ever goods train reaching Manipur’s Rani Gaidinliu Railway Station
29 JAN 2022 6:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the first ever goods train that reached Rani Gaidinliu Railway Station in Manipur’s Tamenglong district and said that Manipur’s connectivity will be enhanced and commerce will be boosted.
In response to a tweet by the Minister of Development of North Eastern Region (DoNER), Shri G Kishan Reddy, the Prime Minister said;
"Transformation of the Northeast continues.
Manipur’s connectivity will be enhanced and commerce will be boosted. Wonderful products from the state can travel all over the nation."