প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মনিপুরগী রানি গাইদিনলু রেলৱে স্তেশনদা য়ৌরকখিবা খ্বাইদগী অহানবা পোৎচৈ পুবা ত্রেন অদুবু থাগৎখি
29 JAN 2022 6:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনিপুরগী তামেঙলোং জিলাগী রানি গাইদিনলু রেলৱে স্তেশনদা য়ৌরকখিবা খ্বাইদগী অহানবা পোৎচৈ পুবা ত্রেন অদুবু থাগৎখি অমসুং মনিপুরগী কনেক্তিবিতী হেনগৎৎলগনি অমসুং কমর্স ফগৎলগনি হায়না হায়খি।
দেবেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজন (দোনর)গী মন্ত্রী, শ্রী জি. কিশন রেদ্দীনা তৌরকখিবা ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নোর্থিস্ততা মখাতানা অহোংবা পুরক্লি।
মনিপুরগী কনেক্তিবিতী হেনগৎলগনি অমসুং কমর্স ফগলগনি। রাজ্য অসিদগী য়াম্না ফরবা পোত্থোকশিং লৈবাক শিনবা থুংনা য়ৌবা ঙম্লগনি।”

Prime Minister's Office
PM lauds first ever goods train reaching Manipur’s Rani Gaidinliu Railway Station
29 JAN 2022 6:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the first ever goods train that reached Rani Gaidinliu Railway Station in Manipur’s Tamenglong district and said that Manipur’s connectivity will be enhanced and commerce will be boosted.
In response to a tweet by the Minister of Development of North Eastern Region (DoNER), Shri G Kishan Reddy, the Prime Minister said;
"Transformation of the Northeast continues.
Manipur’s connectivity will be enhanced and commerce will be boosted. Wonderful products from the state can travel all over the nation."