হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
29 JAN 2022 8:59AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংবগী তীকা কাপ্পগী দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬৫.০৪ কাপখ্রে
ভারতকী হৌজিক্কী এক্তিব কেস মশিংনা ২০,০৪,৩৩৩ ওইরি
এক্তিব কেসশিংনা ৪.৯১% ওইরি
নাবা ফগৎলকপগী চাংনা ৯৩.৮৯% ওইরি
মমাংগী পুং ২৪দা মীওই ৩,৩৫,৯৩৯ নাবা ফগৎলক্তুনা নাবা ফরবা অপুনবা মশিংনা ৩,৩৮,৬০,৭১০ ওইরি
মমাংগী পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৩৫,৫৩২ লাকখি
নোংমগী পোজিতিব ওইবগী রেত (১৩.৩৯%)
চয়োলগী পোজিতিব ওইবগী রেত ১৬.৮৯%)
মমাংগী পুং ২৪দা তেস্ত ১৭,৫৯,৪৩৪ তৌখিদুনা হৌজিক ফাওবগী অপুনবা তেস্ত তৌখ্রবা মশিংনা করোর ৭২.৫৭ ওইরি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
29 JAN 2022 8:59AM by PIB Delhi
165.04 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 20,04,333
Active cases stand at 4.91%
Recovery Rate currently at 93.89%
3,35,939 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,83,60,710
2,35,532 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (13.39%)
Weekly Positivity Rate (16.89%)
72.57 cr Total Tests conducted so far; 17,59,434 tests conducted in the last 24 hours