হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৬৩.৮৪ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২২ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.৩৩% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮৬,৩৮৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২২,০২,৪৭২দা লৈরি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক ১৭.৭৫%দা লৈরি
27 JAN 2022 9:23AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ২২ (২২,৩৫,২৬৭) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬৩.৮৪ (১,৬৩,৮৪,৩৯,২০৭) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৭৮,৪৭,৪৮২গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯৩,৮২০
অনিশুবা দোজ
৯৮,৩৭,৪৩৬
প্রিকোসন দোজ
২৯,৮৭,৯৯৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯২,৫৭৯
অনিশুবা দোজ
১,৭১,৭৪,০৬৪
প্রিকোসন দোজ
৩১,০২,৬২০
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,৩৭,২৭,৭৭১
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,৭০,২৩,১৬৫
অনিশুবা দোজ
৩৯,৪৮,২২,৭১৯
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৯৫,৭৯,৯৭৪
অনিশুবা দোজ
১৬,৮৩,৭৮,০৪০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৪৩,৮৭,৮৩০
অনিশুবা দোজ
১০,৫০,১৮,২৪০
প্রিকোসন দোজ
৩৬,১২,৯৫৬
প্রিকোসন দোজ
৯৭,০৩,৫৬৯
অপুনবা
১,৬৩,৮৪,৩৯,২০৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৩,০৬,৩৫৭ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং নাবা ফরবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) হৌজিক ৩,৭৬,৭৭,৩২৮দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.৩৩% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮৬,৩৮৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২২,০২,৪৭২ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৫.৪৬% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৪,৬২,২৬১ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭২.২১ (৭২,২১,৬৬,২৪৮) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা লৈবাক অসিদা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌজিক ১৭.৭৫%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেতসু ১৯.৫৯%দা রিপোর্ত তৌরক্লি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 163.84 Cr
More than 22 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 93.33%
2,86,384 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 22,02,472
Weekly Positivity Rate is presently at 17.75%
27 JAN 2022 9:23AM by PIB Delhi
With the administration of more than 22 lakh Doses (22,35,267) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 163.84 Cr (1,63,84,39,207) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,78,47,482 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,93,820
2nd Dose
98,37,436
Precaution Dose
29,87,993
FLWs
1st Dose
1,83,92,579
2nd Dose
1,71,74,064
Precaution Dose
31,02,620
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,37,27,771
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,70,23,165
2nd Dose
39,48,22,719
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,95,79,974
2nd Dose
16,83,78,040
Over 60 years
1st Dose
12,43,87,830
2nd Dose
10,50,18,240
Precaution Dose
36,12,956
Precaution Dose
97,03,569
Total
1,63,84,39,207
3,06,357 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,76,77,328.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.33%.
2,86,384 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 22,02,472. Active cases constitute 5.46% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 14,62,261 tests being conducted. India has so far conducted over 72.21 Cr (72,21,66,248) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 17.75% and the Daily Positivity rate also reported to be 19.59%.