Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
25 JAN 2022 9:11AM by PIB Delhi
162.92 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 22,36,842
Active cases stand at 5.62%
Recovery Rate currently at 93.15%
2,67,753 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,70,71,898
2,55,874 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (15.52%)
Weekly Positivity Rate (17.17%)
71.88 cr Total Tests conducted so far; 16,49,108 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
25 JAN 2022 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬২.৯২ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২২,৩৬,৮৪২দা লৈরি
এক্তিব কেস ৫.৬২%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৩.১৫%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৬৭,৭৫৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৭০,৭১,৮৯৮দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৫,৮৭৪ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৫.৫২% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৭.১৭%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭১.৮৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৬,৪৯,১০৮