হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
24 JAN 2022 8:56AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৬২.২৬ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২২,৪৯,৩৩৫দা লৈরি
এক্তিব কেস ৫.৬৯%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৩.০৭%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ২,৪৩,৪৯৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৬৮,০৪,১৪৫দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,০৬,০৬৪ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২০.৭৫% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৭.০৩%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭১.৬৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৪,৭৪,৭৫৩

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
24 JAN 2022 8:56AM by PIB Delhi
162.26 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 22,49,335
Active cases stand at 5.69%
Recovery Rate currently at 93.07%
2,43,495 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,68,04,145
3,06,064 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (20.75%)
Weekly Positivity Rate (17.03%)
71.69 cr Total Tests conducted so far; 14,74,753 tests conducted in the last 24 hours