হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৬১.১৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৩.৩১% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩৭,৭০৪ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা ওমিক্রোনগী কেস পুন্না ১০,০৫০ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৩.৬৯% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ২১,১৩,৩৬৫দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.৬৫%
22 JAN 2022 9:16AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৭ (৬৭,৪৯,৭৪৬) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৬১.১৬ (১,৬১,১৬,৬০,০৭৮)গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৭২,৮০,৬২৮ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯১,৫৮৯
২শুবা দোজ
৯৮,১০,৪৯৪
প্রিকোসন দোজ
২৫,৭৯,৫৭১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৯০,৪৫৫
২শুবা দোজ
১,৭১,১৯,৩৩১
প্রিকোসন দোজ
২৪,৬৯,৯৯৫
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪,০৬,৩৩,০২৩
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫৩,২৬,২০,৭২৯
২শুবা দোজ
৩৮,৪০,৪৩,৮৯২
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৮৮,০৪,৩৬৪
২শুবা দোজ
১৬,৫২,৮০,৫৩৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৩৮,৯৪,৪১৬
২শুবা দোজ
১০,৩২,১৭,৩৪৪
প্রিকোসন দোজ
২৪,০৪,৩৩৮
প্রিকোসন দোজ
৭৪,৫৩,৯০৪
অপুনবা
১,৬১,১৬,৬০,০৭৮
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ২,৪২,৬৭৬ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং নাবা ফখিবামীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৬৩,০১,৪৮২দা লৈরি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৩.৩১%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৩৭,৭০৪ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ২১,১৩,৩৬৫ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৫.৪৩% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৯,৬০,৯৫৪ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭১.৩৪ (৭১,৩৪,৯৯,৮৯২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৬.৬৫%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৭.২২%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 161.16 Cr
More than 67 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 93.31%
3,37,704 New Cases reported in the last 24 hours
10,050 Total Omicron cases detected so far; an increase of 3.69% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 21,13,365
Weekly Positivity Rate is presently at 16.65%
22 JAN 2022 9:16AM by PIB Delhi
With the administration of more than 67 lakh Doses (67,49,746) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 161.16 Cr (1,61,16,60,078) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,73,78,364 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,91,589
2nd Dose
98,10,494
Precaution Dose
25,79,571
FLWs
1st Dose
1,83,90,455
2nd Dose
1,71,19,331
Precaution Dose
24,69,995
Age Group 15-18 years
1st Dose
4,06,33,023
Age Group 18-44 years
1st Dose
53,26,20,729
2nd Dose
38,40,43,892
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,88,04,364
2nd Dose
16,52,80,537
Over 60 years
1st Dose
12,38,94,416
2nd Dose
10,32,17,344
Precaution Dose
24,04,338
Precaution Dose
74,53,904
Total
1,61,16,60,078
2,42,676 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,63,01,482.
Consequently, India’s recovery rate stands at 93.31%.
3,37,704 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 21,13,365. Active cases constitute 5.43% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 19,60,954 tests being conducted. India has so far conducted over 71.34 Cr (71,34,99,892) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 16.65% and the Daily Positivity rate also reported to be 17.22%.