হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
19 JAN 2022 9:17AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৫৮.৮৮ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৮,৩১,০০০দা লৈরি
এক্তিব কেস ৪.৮৩%দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং হৌজিক্কী ওইনা ৯৩.৮৮%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৮৮,১৫৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৩,৫৫,৮৩,০৩৯দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২,৯৭০ রেকোর্দ তৌখি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা ওমিক্রোন কেস ৮,৯৬১ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ০.৭৯% হেনগৎখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১৫.১৩% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১৫.৫৩%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭০.৭৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ১৮,৬৯,৬৪২ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
19 JAN 2022 9:17AM by PIB Delhi
158.88 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 18,31,000
Active cases stand at 4.83%
Recovery Rate currently at 93.88%
1,88,157 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,55,83,039
2,82,970 new cases recorded in the last 24 hours
8,961 Total Omicron cases detected so far; an increase of 0.79% since yesterday
Daily positivity rate (15.13%)
Weekly Positivity Rate (15.53%)
70.74 cr Total Tests conducted so far; 18,69,642 tests conducted in the last 24 hours