হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ১৫৭.২০ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৪.২৭% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৮,০৮৯ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা ওমিক্রোন কেস পুন্না ৮,২০৯ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৬.০২% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৬,৫৬,৩৪১দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক্কী ওইনা ১৪.৪১%দা লৈরি
17 JAN 2022 9:33AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৩৯ (৩৯,৪৬,৩৪৮) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৭.২০ (১,৫৭,২০,৪১,৮২৫) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৬৮,৭৫,২১৭গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৯০,২৮৬
২শুবা দোজ
৯৭,৮০,৭৪৭
প্রিকোসন দোজ
১৮,৩৩,৩০১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৮,৯৮৮
২শুবা দোজ
১,৭০,৫৫,৬২৭
প্রিকোসন দোজ
১৪,৮১,৭৭৩
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩,৪৫,৩২,৭৪৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫২,৫৪,৬৩,২১৬
২শুবা দোজ
৩৬,৯৩,০৫,১০০
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৭৬,৫৪,১৭৯
২শুবা দোজ
১৬,১০,৫৮,৬৪৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৩১,৪৫,৬৮৩
২শুবা দোজ
১০,০৮,১৮,৪২৩
প্রিকোসন দোজ
১১,৩৩,১০৯
প্রিকোসন দোজ
৪৪,৪৮,১৮৩
অপুনবা
১,৫৭,২০,৪১,৮২৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৫১,৭৪০ নাবা ফগৎখ্রে অমদি নাবা ফগৎলবশিংগী অপুনবা মশিং অসি হৌজিক (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) ৩,৫২,৩৭,৪৬১দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৪.২৭% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৫৮,০৮৯রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৬,৫৬,৩৪১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৪.৪৩% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী মখা তানা হেনগৎহল্লি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৩,১৩,৪৪৪ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭০.৩৭ (৭০,৩৭,৬২,২৮২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৪.৪১%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৯.৬৫%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 157.20 Cr
More than 39 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 94.27%
2,58,089 New Cases reported in the last 24 hours
8,209 Total Omicron cases detected so far; an increase of 6.02% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 16,56,341
Weekly Positivity Rate is presently at 14.41%
17 JAN 2022 9:33AM by PIB Delhi
With the administration of more than 39 lakh Doses (39,46,348) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 157.20 Cr (1,57,20,41,825) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,68,75,217 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,90,286
2nd Dose
97,80,747
Precaution Dose
18,33,301
FLWs
1st Dose
1,83,88,988
2nd Dose
1,70,55,627
Precaution Dose
14,81,773
Age Group 15-18 years
1st Dose
3,45,32,745
Age Group 18-44 years
1st Dose
52,54,63,216
2nd Dose
36,93,05,100
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,76,54,179
2nd Dose
16,10,58,648
Over 60 years
1st Dose
12,31,45,683
2nd Dose
10,08,18,423
Precaution Dose
11,33,109
Precaution Dose
44,48,183
Total
1,57,20,41,825
1,51,740 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,52,37,461.
Consequently, India’s recovery rate stands at 94.27%.
2,58,089 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 16,56,341. Active cases constitute 4.43% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 13,13,444 tests being conducted. India has so far conducted over 70.37 Cr (70,37,62,282) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 14.41% and the Daily Positivity rate also reported to be 19.65%.