হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৫৬.৭৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৪.৫১% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৭১,২০২ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা ওমিক্রোনগী কেস পুন্না ৭,৭৪৩ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ২৮.১৭% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৫,৫০,৩৭৭দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১৩.৬৯%
16 JAN 2022 9:26AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৬ (৬৬,২১,৩৯৫) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৬.৭৬ (১,৫৬,৭৬,১৫,৪৫৪) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৬৮,১৯,৭৪৪ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৯০,২৩০
২শুবা দোজ
৯৭,৭৮,২৪৫
প্রিকোসন দোজ
১৭,৯২,৭৮৪
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৮,৮৭৬
২শুবা দোজ
১,৭০,৪৯,৮৩৪
প্রিকোসন দোজ
১৪,৪৫,০০১
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩,৩৮,৫০,৯১২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫২,৪৩,৭৩,১৯৬
২শুবা দোজ
৩৬,৭৭,৮৭,৪৭২
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৭৪,৬৩,৭৮০
২শুবা দোজ
১৬,০৬,২১,৭৯৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৩০,৩২,৭২৪
২শুবা দোজ
১০,০৫,৫৯,১০৯
প্রিকোসন দোজ
১০,৮১,৪৯৩
প্রিকোসন দোজ
৪৩,১৯,২৭৮
অপুনবা
১,৫৬,৭৬,১৫,৪৫৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,৩৮,৩৩১ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৫০,৮৫,৭২১ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৪.৫১% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৭১,২০২রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৫,৫০,৩৭৭ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৪.১৮% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৬,৬৫,৪০৪ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭০.২৪ (৭০,২৪,৪৮,৮৩৮) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১৩.৬৯%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৬.২৮%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 156.76 Cr
More than 66 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 94.51%
2,71,202 New Cases reported in the last 24 hours
7,743 Total Omicron cases detected so far; an increase of 28.17% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 15,50,377
Weekly Positivity Rate is presently at 13.69%
16 JAN 2022 9:26AM by PIB Delhi
With the administration of more than 66 lakh Doses (66,21,395) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 156.76 Cr (1,56,76,15,454) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,68,19,744 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,90,230
2nd Dose
97,78,245
Precaution Dose
17,92,784
FLWs
1st Dose
1,83,88,876
2nd Dose
1,70,49,834
Precaution Dose
14,45,001
Age Group 15-18 years
1st Dose
3,38,50,912
Age Group 18-44 years
1st Dose
52,43,73,196
2nd Dose
36,77,87,472
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,74,63,780
2nd Dose
16,06,21,798
Over 60 years
1st Dose
12,30,32,724
2nd Dose
10,05,59,109
Precaution Dose
10,81,493
Precaution Dose
43,19,278
Total
1,56,76,15,454
1,38,331 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,50,85,721.
Consequently, India’s recovery rate stands at 94.51%.
2,71,202 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 15,50,377. Active cases constitute 4.18% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 16,65,404 tests being conducted. India has so far conducted over 70.24 Cr (70,24,48,838) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 13.69% and the Daily Positivity rate also reported to be 16.28%.