প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মকর সঙ্ক্রান্তিদা কর্নাতকাগী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
15 JAN 2022 6:49PM by PIB Imphal
প্রধান মমন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মকর সঙ্ক্রান্তিগী য়াইফরবা থৌরম অসিদা কর্নাতকাগী মীবামদা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
কর্নাতকাগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী বসৱরাজ এস. বোম্মাইদগী পীরকপা মকর সঙ্ক্রান্তিগী য়াইফ পাউজেল অদুগী পাউখুম ওইনা, পএধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লৈবাক অসিনা চাউখৎপদা মবামদগী থোইদোক-হেন্দোকপা থৌদাং লৌরিবা কর্নতকা রাজ্য অসিগী ইচে-ইচলশিং অমসুং ইয়াম্বা-ইনাওশিংদা মকর সঙ্ক্রান্তিগী য়াইফ পাউজেল পীরি।
কেন্দ্র অমসুং রাজ্য সরকারনা রাজ্য অসিগী মীয়ামগী এমপাৱরমেন্তকীদমক্তা লেপ্তনা হোৎখিগনি।”

Prime Minister's Office
PM extends wishes to people of Karnataka on Makar Sankranti
15 JAN 2022 6:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his wishes to the people of Karnataka on the auspicious occasion of Makar Sankranti.
In response to Makar Sankranti greeting from the Chief Minister of Karnataka, Shri Basavaraj S Bommai, the Prime Minister said;
"Makar Sankranti wishes to my sisters and brothers of Karnataka, a state which makes unprecedented contributions to national progress.
The Centre and State Government will keep working for the empowerment of the people of the state."