হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৫৬.০২ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৪.৮৩% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৬৮,৮৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা ওমিক্রোনগী কেস পুন্না ৬,০৪১ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৫.০১% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৪,১৭,৮২০দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১২.৮৪%
15 JAN 2022 9:49AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৮ (৫৮,০২,৯৭৬) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৬.০২ (১,৫৬,০২,৫১,১১৭) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৬৭,৩৭,৪৫৮ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৯০,০০০
২শুবা দোজ
৯৭,৭৩,০৩৮
প্রিকোসন দোজ
১৬,২৩,০৪৪
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৮,৬৬৮
২শুবা দোজ
১,৭০,৩৮,৯৪২
প্রিকোসন দোজ
১২,৬৩,৬৪৮
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩,২৫,২৮,৪১৬
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫২,২৭,৯১,৪৭৫
২শুবা দোজ
৩৬,৫৩,১৭,২২৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৭২,২৮,৩৮০
২শুবা দোজ
১৫,৯৯,২১,২৬৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,২৯,০১,৮২৭
২শুবা দোজ
১০,০১,৬৭,৫০৬
প্রিকোসন দোজ
৯,১৭,৬৮৪
প্রিকোসন দোজ
৩৮,০৪,৩৭৬
অপুনবা
১,৫৬,০২,৫১,১১৭
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,২২,৬৮৪ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪৯,৪৭,৩৯০ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৪.৮৩% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৬৮,৮৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৪,১৭,৮২০ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৩.৮৫% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৬,১৩,৭৪০ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৭০.০৭ (৭০,০৭,১২,৮২৪) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১২.৮৪%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৬.৬৬%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 156.02 Cr
More than 58 lakhVaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 94.83%
2,68,833New Cases reported in the last 24 hours
6,041 Total Omicron cases detected so far; an increase of 5.01% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 14,17,820
Weekly Positivity Rate is presently at 12.84%
15 JAN 2022 9:49AM by PIB Delhi
With the administration of more than 58 lakh Doses (58,02,976) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 156.02 Cr (1,56,02,51,117) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,67,37,458sessions. The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,90,000
2nd Dose
97,73,038
Precaution Dose
16,23,044
FLWs
1st Dose
1,83,88,668
2nd Dose
1,70,38,942
Precaution Dose
12,63,648
Age Group 15-18 years
1st Dose
3,25,28,416
Age Group 18-44 years
1st Dose
52,27,91,475
2nd Dose
36,53,17,224
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,72,28,380
2nd Dose
15,99,21,265
Over 60 years
1st Dose
12,29,01,827
2nd Dose
10,01,67,506
Precaution Dose
9,17,684
Precaution Dose
38,04,376
Total
1,56,02,51,117
1,22,684patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,49,47,390.
Consequently, India’s recovery rate stands at 94.83%.
2,68,833new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at14,17,820. Active cases constitute 3.85%of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 16,13,740tests being conducted. India has so far conducted over70.07 Cr (70,07,12,824) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 12.84% and the Daily Positivity rate also reported to be 16.66%.