হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৫৫.৩৯ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৩ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৫.২০% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৬৪,২০২ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক ফাওবদা ওমিক্রোনগী কেস পুন্না ৫,৭৫৩ থেংনখ্রে; ঙরাংদগী ৪.৮৩% হেগৎলক্লি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১২,৭২,০৭৩দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১১.৮৩%
14 JAN 2022 9:45AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৩ (৭৩,০৮,৬৬৯)গী মথক্তা কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫৫.৩৯ (১,৫৫,৩৯,৮১,৮১৯)গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৬৬,৫৯,৩৮৭ খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৯,৮৫১
২শুবা দোজ
৯৭,৬৮,৩৫২
প্রিকোসন দোজ
১৪,৭২,৩৪৮
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৮,৫০১
২শুবা দোজ
১,৭০,২৮,৬৬০
প্রিকোসন দোজ
১০,৮০,৭৩৩
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩,১৪,৮৩,৫৬০
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫২,১৫,১৮,৫৯৮
২শুবা দোজ
৩৬,৩১,১০,২২৩
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৭০,৪২,১০৪
২শুবা দোজ
১৫,৯২,৭৯,৭৪৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,২৭,৯৫,৮৪৯
২শুবা দোজ
৯,৯৮,১২,৭৩৮
প্রিকোসন দোজ
৮,১০,৫৫৪
প্রিকোসন দোজ
৩৩,৬৩,৬৩৫
অপুনবা
১,৫৫,৩৯,৮১,৮১৯
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ১,০৯,৩৪৫ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪৮,২৪,৭০৬ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৫.২০% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৬৪,২০২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১২,৭২,০৭৩ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ৩.৪৮% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৭,৪৭,৪৫৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৯.৯০ (৬৯,৯০,৯৯,০৮৪) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১১.৮৩%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১৪.৭৮%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 155.39 Cr
More than 73 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 95.20%
2,64,202 New Cases reported in the last 24 hours
5,753 Total Omicron cases detected so far; an increase of 4.83% since yesterday
India's Active Caseload currently stands at 12,72,073
Weekly Positivity Rate is presently at 11.83%
14 JAN 2022 9:45AM by PIB Delhi
With the administration of over 73 lakh Doses (73,08,669) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 155.39 Cr (1,55,39,81,819) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,66,59,387 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,89,851
2nd Dose
97,68,352
Precaution Dose
14,72,348
FLWs
1st Dose
1,83,88,501
2nd Dose
1,70,28,660
Precaution Dose
10,80,733
Age Group 15-18 years
1st Dose
3,14,83,560
Age Group 18-44 years
1st Dose
52,15,18,598
2nd Dose
36,31,10,223
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,70,42,104
2nd Dose
15,92,79,748
Over 60 years
1st Dose
12,27,95,849
2nd Dose
9,98,12,738
Precaution Dose
8,10,554
Precaution Dose
33,63,635
Total
1,55,39,81,819
1,09,345 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,48,24,706.
Consequently, India’s recovery rate stands at 95.20%.
2,64,202 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 12,72,073. Active cases constitute 3.48% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 17,87,457 tests being conducted. India has so far conducted over 69.90 Cr (69,90,99,084) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 11.83% and the Daily Positivity rate also reported to be 14.78%.