হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৫২.৮৯ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৯২ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৬.৩৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৬৮,০৬৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৮,২১,৪৪৬দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ৮.৮৫%
11 JAN 2022 10:04AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৯২ (৯২,০৭,৭০০) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫২.৮৯ (১,৫২,৮৯,৭০,২৯৪) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে।
মসি সেসন ১,৬৩,৮১,১৭৫গী খুত্থাংদা কাপখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৯,১৬২
২শুবা দোজ
৯৭,৪৯,৫০৪
প্রিকোসন দোজ
৫,১৯,৬০৪
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৭,৫৩৫
২শুবা দোজ
১,৬৯,৮৭,৩১৮
প্রিকোসন দোজ
২,০১,২০৫
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২,৬২,৩৫,৫৩১
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫১,৬৪,৮৮,৪২১
২শুবা দোজ
৩৫,৫২,৫৮,১৫০
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৬৪,০০,৯৩১
২শুবা দোজ
১৫,৭০,৬৬,৩৯০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,২৪,২৭,৭৮৯
২শুবা দোজ
৯,৮৫,৯৪,৮৮৭
প্রিকোসন দোজ
২,৬৩,৮৬৭
প্রিকোসন দোজ
৯,৮৪,৬৭৬
অপুনবা
১,৫২,৮৯,৭০,২৯৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা অনাবা মীওই ৬৯,৯৫৯ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪৫,৭০,১৩১ নাবা ফখ্রে (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৬.৩৬% দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৬৮,০৬৩রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৮,২১,৪৪৬ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ২.২৯% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৫,৭৯,৯২৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৯.৩১ (৬৯,৩১,৫৫,২৮০) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৮.৮৫%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১০.৬৪%দা লৈরি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 152.89 Cr
More than 92 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 96.36%
1,68,063 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 8,21,446
Weekly Positivity Rate is presently at 8.85%
11 JAN 2022 10:04AM by PIB Delhi
With the administration of over 92 lakh Doses (92,07,700) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 152.89 Cr (1,52,89,70,294) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,63,81,175 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,89,162
2nd Dose
97,49,504
Precaution Dose
5,19,604
FLWs
1st Dose
1,83,87,535
2nd Dose
1,69,87,318
Precaution Dose
2,01,205
Age Group 15-18 years
1st Dose
2,62,35,531
Age Group 18-44 years
1st Dose
51,64,88,421
2nd Dose
35,52,58,150
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,64,00,931
2nd Dose
15,70,66,390
Over 60 years
1st Dose
12,24,27,789
2nd Dose
9,85,94,887
Precaution Dose
2,63,867
Precaution Dose
9,84,676
Total
1,52,89,70,294
69,959 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,45,70,131.
Consequently, India’s recovery rate stands at 96.36%.
1,68,063 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 8,21,446. Active cases constitute 2.29% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 15,79,928 tests being conducted. India has so far conducted over 69.31 Cr (69,31,55,280) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 8.85% and the Daily Positivity rate also reported to be 10.64%.