হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৫১.৫৭ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৬.৯৮% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৫৯,৬৩২ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৫,৯০,৬১১দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌজিক্কী ওইনা ৬.৭৭%দা লৈরি
09 JAN 2022 9:47AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮৯ (৮৯,২৮,৩১৬) হেন্না কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৫১.৫৭ (১,৫১,৫৭,৬০,৬৪৫) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৬১,৭৬,০৮৭গী খুত্থাংদা ফংবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৮,৮৫৬
অনিশুবা দোজ
৯৭,৪১,০০৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৭,১৫৩
অনিশুবা দোজ
১,৬৯,৬৯,৭২৬
চহি ১৫-১৮গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
২,২৯,৪৯,৭৮০
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫১,৩৭,২১,৭০৭
অনিশুবা দোজ
৩৫,১৩,২৪,০০৯
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৬০,৬৮,১৮০
অনিশুবা দোজ
১৫,৫৯,৫৩,৯৩০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,২২,৪৬,১৪৩
অনিশুবা দোজ
৯,৮০,১০,১৫৭
অপুনবা
১,৫১,৫৭,৬০,৬৪৫
হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ৪০,৮৬৩ নাবা ফগৎখ্রে অমসুং নাবা ফগৎলবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী) হৌজিক ৩,৪৪,৫৩,৬০৩দা লৈরে।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৬.৯৮%দা লৈরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৫৯,৬৩২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৫,৯০,৬১১ ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ১.৬৬% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৫,৬৩,৫৬৬তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৯ (৬৯,০০,৩৪,৫২৫) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ৬.৭৭%দা লৈরি অমদি নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১০.২১%দা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 151.57 Cr
More than 89 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 96.98%
1,59,632 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 5,90,611
Weekly Positivity Rate is presently at 6.77%
09 JAN 2022 9:47AM by PIB Delhi
With the administration of more than 89 lakh Doses (89,28,316) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 151.57 Cr (1,51,57,60,645) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,61,76,087 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,88,856
2nd Dose
97,41,004
FLWs
1st Dose
1,83,87,153
2nd Dose
1,69,69,726
Age Group 15-18 years
1st Dose
2,29,49,780
Age Group 18-44 years
1st Dose
51,37,21,707
2nd Dose
35,13,24,009
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,60,68,180
2nd Dose
15,59,53,930
Over 60 years
1st Dose
12,22,46,143
2nd Dose
9,80,10,157
Total
1,51,57,60,645
40,863 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,44,53,603.
Consequently, India’s recovery rate stands at 96.98%.
1,59,632 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 5,90,611. Active cases constitute 1.66% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 15,63,566 tests being conducted. India has so far conducted over 69 Cr (69,00,34,525) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 6.77% and the Daily Positivity rate also reported to be 10.21%.