হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেশনগী অপদেৎ - নুমিৎ ৩৪৬শুবা
ভারতকী ওইনা ভেক্সিন কাপ্পগী অপুনবা মশিং অসি করোর ১৪২.৩৮ য়ৌরে
ঙসি নুমিদাংৱাইরমগী পুং ৭ ফাওবদা কোবিদ ভেক্সিনগী দোজ লাখ ৬৫দগীসু হেন্না কাপখ্রে
27 DEC 2021 8:27PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী ওইনা ভেক্সিন কাপ্পগী অপুনবা মশিং অসি ঙসি করোর ১৪২.৩৮ (১,৪২,৩৮,১২,৫৫২) য়ৌরে। ঙসি নুমিদাংৱাইরম পুং ৭ ফাওবদা কোবিদ ভেক্সিনগী দোজ লাখ ৬৫ (৬৫,২০, ০৩৭)দগীসু হেন্না কাপখ্রে । নুমিৎ খুদিংগী ভেক্সিন কাপ্পগী অপুনবা মশিং অসি ঙসি নুমিদাং অথেংবদা শেমগদবা নুমিৎ অসিগী ওইবা ফাইনেল রিপোর্ত অদু শেম্লবা মতুংদা হেনগৎলকখিগনি হায়না থাজবা থম্লি।
ভেক্সিন দোজশিং কাপখিবগী অপুনবা মশিং, মীশিংগী মরু ওইবা কাংলুপশিং অদুগী মতুং ইন্না খায়দোক্তুনা, মখাদা পীরি:
ভেক্সিন দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
এচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৭০৩৪
অনিশুবা দোজ
৯৬৮৬৬৭২
এফ.এল. দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৪৯৫৩
অনিশুবা দোজ
১৬৮৪৮৯৭৮
চহি ১৮-৪৪গী কাংলুপ
অহানবা দোজ
৪৯৪৯৫৩৬৮০
অনিশুবা দোজ
৩১৯০৪৭৫৭৮
চহি ৪৫-৫৯গী কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৯৩৪৭২৯৮৯
অনিশুবা দোজ
১৪৬৯৬৮২৮৪
চহি ৬০গী মথক শুবশিং
অহানবা দোজ
১২০৮০৫৯২৩
অনিশুবা দোজ
৯৩২৫৬৪৬১
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৮৩৮০০৪৫৭৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৫৮৫৮০৭৯৭৩
অপুনবা
১৪২৩৮১২৫৫২
ঙসিগী ওইনা মায় পাক্না পাংথোকখিবা ভেক্সিনেশনগী থৌরম, মীশিংগী মরু ওইবা কাংলুপশিং অদুগী মতুং ইন্না খায়দোক্তুনা, মখাদা পিরি:
তাং: দিসেম্বর ২৭, ২০২১ (৩৪৬শুবা নুমিৎ)
এচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৮
অনিশুবা দোজ
৪৯৮৯
এফ.এল. দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৯৯
অনিশুবা দোজ
১১৭২৭
চহি ১৮-৪৪গী কাংলুপ
অহানবা দোজ
১০৫০৬২৮
অনিশুবা দোজ
৩৬৩৩০৩৭
চহি ৪৫-৫৯গী কাংলুপ
অহানবা দোজ
২৩৪৭৪৫
অনিশুবা দোজ
৯৫১৯১০
চহি ৬০গী মথক শুবশিং
অহানবা দোজ
১৩১২৭২
অনিশুবা দোজ
৫০১৫২২
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
১৪১৬৮৫২
অনিসুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৫১০৩১৮৫
অপুনবা
৬৫২০০৩৭
ভেক্সিনেশন তৌবা অসিনা কোবিদ-১৯দগী লৈবাক অসিগী খ্বাইদগী শোনবা মীশিংগী কাংলুপশিংবু ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নৈ হায়বসি হৌজিক ফাওবা লেপ্তনা খ্বাইদগী অৱাংবা থাক্তা তত্তনা রিভ্যু অমসুং মোনিতর তৌরি।

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 346
India’s cumulative vaccination coverage achieves 142.38 crore
More than 65 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
27 DEC 2021 8:27PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has achieved 142.38 Crore (1,42,38,12,552) today. More than 65 lakh (65,20,037) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10387034
2nd Dose
9686672
FLWs
1st Dose
18384953
2nd Dose
16848978
Age Group 18-44 years
1st Dose
494953680
2nd Dose
319047578
Age Group 45-59 years
1st Dose
193472989
2nd Dose
146968284
Over 60 years
1st Dose
120805923
2nd Dose
93256461
Cumulative 1st dose administered
838004579
Cumulative 2nd dose administered
585807973
Total
1423812552
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 27th December, 2021 (346th Day)
HCWs
1st Dose
108
2nd Dose
4989
FLWs
1st Dose
99
2nd Dose
11727
Age Group 18-44 years
1st Dose
1050628
2nd Dose
3633037
Age Group 45-59 years
1st Dose
234745
2nd Dose
951910
Over 60 years
1st Dose
131272
2nd Dose
501522
1st Dose Administered in Total
1416852
2nd Dose Administered in Total
5103185
Total
6520037
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.