Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
07 DEC 2021 9:18AM by PIB Delhi
128.76 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 95,014; lowest in 554 days
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.27%; Lowest since March 2020
Recovery Rate currently at 98.36%; Highest since March 2020
10,004 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,40,79,612
6,822 new cases in the last 24 hours; lowest in 558 days
Daily positivity rate (0.63%) less than 2% for last 64 days
Weekly Positivity Rate (0.78%) less than 1% for last 23 days
64.94 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
07 DEC 2021 9:18AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১২৮.৭৬ কাপথোকখ্রে
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৯৫,০১৪ লৈদুনা নুমিৎ ৫৫৪নিগী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.২৭%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৩৬%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ১০,০০৪ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৪০,৭৯,৬১২ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ৬,৮২২ লাক্লি; নুমিৎ ৫৫৮নিগী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৬৩% ) ওইদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৬৪নিদা ২% মখাদা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ২৩দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ১%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (০.৭৮%)দা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬৪.৯৪ তৌখ্রে