Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 124.96 Cr
More than 80.35 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.35%
9,765 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Case load stands at 99,763
Weekly Positivity Rate (0.85%) less than 1% for last 18 days
02 DEC 2021 9:19AM by PIB Delhi
With the administration of 80,35,261vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 124.96 Cr (1,24,96,19,515) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,29,79,828sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,83,998
2nd Dose
95,09,164
FLWs
1st Dose
1,83,79,363
2nd Dose
1,65,20,117
Age Group 18-44 years
1st Dose
46,11,59,223
2nd Dose
23,00,04,760
Age Group 45-59 years
1st Dose
18,53,50,013
2nd Dose
12,22,12,176
Over 60 years
1st Dose
11,60,67,930
2nd Dose
8,00,32,771
Total
1,24,96,19,515
The recovery of 8,548patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,40,37,054.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.35%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 158 consecutive days now.
9,765 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload presentlystands at 99,763.Active cases constitute 0.29% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
10,98,611tests being conducted. India has so far conducted over 64.35 Cr (64,35,10,926) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.85% remains less than 1% for the last 18 days now. The Daily Positivity rate reported to be0.89%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 59 days and below 3% for 94 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১২৪.৯৬ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৮০.৩৫ হেন্না কাপখি
হৌজিক হৌজিক্কী ওইবা রিকভরী রেত অসি ৯৮.৩৫%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৭৬৫ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ৯৯,৭৬৩ ওইরি
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (০.৮৫%) ১%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১৮নি শুরে
02 DEC 2021 9:19AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা, ভেক্সিন দোজ ৮০,৩৫,২৬১ কাপতুনা, লৈবাক অসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি পুন্না কোতি ১২৪.৯৬ (১,২৪,৯৬,১৯,৫১৫) হেনখ্রে৷ মসি সেসন ১,২৯,৭৯,৮২৮গী থোংদা ফংবা ঙমখি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৩,৯৯৮
অনিশুবা দোজ
৯৫,০৯,১৬৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৯,৩৬৩
অনিশুবা দোজ
১,৬৫,২০,১১৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৬,১১,৫৯,২২৩
অনিশুবা দোজ
২৩,০০,০৪,৭৬০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮,৫৩,৫০,০১৩
অনিশুবা দোজ
১২,২২,১২,১৭৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১,৬০,৬৭,৯৩০
অনিশুবা দোজ
৮,০০,৩২,৭৭১
অপুনবা
১,২৪,৯৬,১৯,৫১৫
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ৮,৫৪৮ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,৪০,৩৭,০৫৪তা হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৮.৩৫% ওইখ্রে৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ১৫৮নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৭৬৫ লাকখি৷
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক্কী ওইনা ৯৯,৭৬৩ ওইরি। হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিং অদুগী ০.২৯% ওই, ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংলকপা মতমদা মসিনা খ্বাইদগী নেম্বনি৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১১,৯৮,৬১১ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৬৪.৩৫ হেন্না (৬৪,৩৫,১০,৯২৬) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ০.৮৫% ওইদুনা ১%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১৮নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ০.৮৯% ওই৷ হৌজিক্তি নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ২%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৫৯নি শুরে অমসুং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৯৪নি শুরে৷