Prime Minister's Office
PM greets NCC cadets on NCC Day
Urges NCC alumni to enrich the NCC Alumni Association
28 NOV 2021 5:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the NCC cadets on NCC Day. Shri Modi has also urged NCC alumni from across India to enrich the NCC Alumni Association with their support and participation in the activities of the Association.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Greetings on NCC Day. Inspired by the motto of “Unity and Discipline”, NCC offers a great experience to the youth of India to realise their true potential and contribute to nation building. Here is my speech at this year’s NCC rally in January.
A few days back, during the 'Rashtra Raksha Samparpan Parv’ in Jhansi, I was honoured to register as the first member of the NCC Alumni Association. The formation of an Alumni Association is a commendable effort to bring together all those who have been associated with NCC.
I urge NCC alumni from across India to enrich the NCC Alumni Association with their support and participation in the activities of the Association. The Government of India has made many efforts to make the NCC experience even more vibrant and meaningful. https://t.co/CPMGLryRXX"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এন.সি.সি. নুমিৎতা এন.সি.সি. কেদেৎশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
এন.সি.সি. এলুম্নাই এসোসিয়েসন ফগৎহন্নবা এন.সি.সি. এলুম্নাইদা তকশিনখ্রে
28 NOV 2021 5:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এন.সি.সি. নুমিৎতা এন.সি.সি. কেদেৎশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷ এন.সি.সি. এলুম্নাইগী সপোর্তকা লোইননা এসোসিয়েসন অসিগী থবক থৌরমশিংদা শরুক য়াদুনা এন.সি.সি. এলুম্নাই এসোসিয়েসন অসি ফগৎহন্নবা শ্রী মোদীনা ভারত্তা লৈরিবা এন.সি.সি. এলুম্নাইদা তকশিনখ্রে৷
ত্বীতকী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"এন.সি.সি. নুমিৎতা য়াইফ-পাউজেল পীজরি৷ “য়ুনিতী অমসুং দিসিপ্লিন”গী মোতো অসিনা পুক্নিং থৌগৎতুনা, ভারত্তা লৈরিবা নহাশিংনা মখোয় মখোয়গী অশেংবা পোতেন্সিয়েল অদু মশক খঙজদুনা লৈবাক অসি শেমগৎপদা শরুক য়ানবা এন.সি.সি.না ভারতকী নহাশিংদা অচৌবা এক্সপরিয়েন্স অমা পীরি৷ জানুৱারীদা চহি অসিগী এন.সি.সি. রেল্লীদা ঙাংখিবা ঐগী ৱারোল অদু মফম অসিদা লৈরে৷
নুমিৎ খরনিগী মমাংদা, ঝান্সিদা 'রাস্ত্র রক্সা সম্পার্পন পার্ব’কী মতমদা, এন.সি.সি. এলুম্নাই এসোসিয়েসনগী অহানবা মেম্বর ওইনা রেজিস্তর তৌখিবা মতমদা ঐবু ইকাই খুম্নবা উৎপিখি৷ এন.সি.সি.গা শাগোন্নদুনা চৎলিবা মীওই পুম্নমক অমতা ওইনা পুরক্নবগীদমক এলুম্নাই এসোসিয়েসন অমা শেম্লকপা অসিনা থাগৎপা য়াবা থবক অমনি৷
ভারত্তা লৈরিবা এন.সি.সি. এলুম্নাইগী সপোর্তকা লোইননা এসোসিয়েসন অসি ফগৎহন্নবা অমদি এসোসিয়েসন অসিগী থবক-থৌরমশিংদা শরুক য়ানবা লৈবাক অসিদা লৈরিবা এন.সি.সি. এলুম্নাইদা ঐনা তকশিনখ্রে৷ এন.সি.সি.গী এক্সপরিয়েন্স অসি হেন্না বাইব্রেন্ত ওইহন্নবা অমদি হেন্না মপুং ফাহন্নবা ভারত সরকারনা হোৎনবা য়াবা কয়া অমা হোৎনখ্রে৷