প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী গুরু নানক দেব জীগী পর্কাশ পর্বদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
19 NOV 2021 8:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী গুরু নানক দেব জীগী পর্কাশ পর্বগী তাঞ্জা লাকপদা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। শ্রী গুরু নানক দেব জীগী পর্কাশ পর্বগী অখন্নবা তাঞ্জা লাকপদা শ্রী মোদীনা মহাক্কী শেংলবা ৱাখল্লোন অমসুং অথোইবা ফিদম্নফমবু নৌহৌনা নিংশিংখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী গুরু নানক দেব জীগী পর্কাশ পর্বগী অখন্নবা তাঞ্জা লাকপদা ঐহাক্না মহাক্কী শেংলবা ৱাখল্লোন অমসুং অথোইবা ফিদম্নফমবু নৌহৌনা নিংশিংজরি। অশেংবা, নুংশিহৈবা অমসুং ইনক্লুসিব সমাজ অমগী ওইবা মহাক্কী মীৎয়েং অদুনা ঐখোয়বু পুক্নিং থৌগৎলি। অতোপ্পবু মতেং পাংবদা শ্রী গুরু নানক দেব জীগী অকনবা ৱাফম অদুনসু অকনবা ইনোৎ পীরি।”

Prime Minister's Office
PM greets people on Parkash Purab of Sri Guru Nanak Dev Ji
19 NOV 2021 8:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Parkash Purab of Sri Guru Nanak Dev Ji. On the special occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Nanak Dev Ji, Shri Modi has recalled his pious thoughts and noble ideals.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On the special occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Nanak Dev Ji, I recall his pious thoughts and noble ideals. His vision of a just, compassionate and inclusive society inspires us. Sri Guru Nanak Dev Ji’s emphasis on serving others is also very motivating."