হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১১২.০১ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৫৭.৪৩ হেন্না কাপখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,২৭১ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৩৫,৯১৮) অসি নুমিৎ ৫২২দা খ্বাইদগী তাবা ওইরি
চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.০১%) অসি হৌখিবা নুমিৎ ৫১নি অসিদা ২%দগী তাখি
14 NOV 2021 9:34AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ৫৭,৪৩,৮৪০ কাপখিবগা লোইননা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১১২.০১ (১,১২,০১,০৩,২২৫) গী পন্দুপ হেনখ্রে। মসি সেসন ১,১৪,৬৫,০০১গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮০,৪১৭
২শুবা দোজ
৯৩,২৫,৭৫৬
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৪,০১৪
২শুবা দোজ
১,৬১,৬৪,৪৪৯
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৩,১৮,৭০,৭০৯
২শুবা দোজ
১৬,৮৯,৯৮,০৫৮
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৮১,০৬,৮৭৫
২শুবা দোজ
১০,৪৪,৩৯,১২৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,১৬,১৩,৮৮২
২শুবা দোজ
৭,০৮,২৯,৯৪০
অপুনবা
১,১২,০১,০৩,২২৫
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১১,৩৭৬ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা) ৩,৩৮,৩৭,৮৫৯ দা হেনগৎহনখি
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৬ দা লৈরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৪০নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,২৭১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ অসি লাখ ২দগী তাথারক্তুনা ১,৩৫,৯১৮দা লৈরি, মসি নুমিৎ ৫২২ অসিদা খ্বাইদগী তাবা ওইরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৩৯% ওইরদুনা মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী তাবা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,৫৫,৯০৪ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬২.৩৭ (৬২,৩৭,৫১,৩৪৪)গী মথক্তা তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.০১%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৫১নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৯০%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৭৬নিদা ৩%দগী তানা অমসুং হৌখিবা নুমিৎ ৪১নি অসিদা মসি ২%গী মখাদা লৈরি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 112.01 Cr
More than 57.43 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.26%
11,271 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (1,35,918) is lowest in 522 days
Weekly Positivity Rate (1.01%) less than 2% for last 51 days
14 NOV 2021 9:34AM by PIB Delhi
With the administration of 57,43,840 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 112.01 Cr (1,12,01,03,225) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,14,65,001 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,80,417
2nd Dose
93,25,756
FLWs
1st Dose
1,83,74,014
2nd Dose
1,61,64,449
Age Group 18-44 years
1st Dose
43,18,70,709
2nd Dose
16,89,98,058
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,81,06,875
2nd Dose
10,44,39,125
Over 60 years
1st Dose
11,16,13,882
2nd Dose
7,08,29,940
Total
1,12,01,03,225
The recovery of 11,376 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,38,37,859.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.26%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 140 consecutive days now.
11,271 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,35,918 is lowest in 522 days. Active cases presently constitute 0.39% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
12,55,904 tests being conducted. India has so far conducted over 62.37 Cr (62,37,51,344) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.01% remains less than 2% for the last 51 days now. The Daily Positivity rate reported to be 0.90%. The daily Positivity rate has remained below 2% for last 41 days and below 3% for 76 consecutive days now.